2019-04-08 330 views
同 friend 大約8點到,滿座但係唔多人等,大約10分鐘有位。空間比較細,但係裝修正,環境清潔,音樂唔會太大聲,偶然會聽到所有職員同食完嘅顧客講日文嘅「多謝幫親~」(唔識 lol)職員會從 open kitchen 將食物放喺你面前,然後用日文講一次嘢食名(辛苦了😂)我叫咗「照燒雞味玉拉麵」,friend 就試「醬油味玉叉燒拉麵」。雞塊多、稍大,要用多少少功夫去食😂 不過個人認為加沙拉菜有啲怪?另上嘅話好似好啲。friend 認為叉燒 okay。我地都覺得溏心蛋正,拉麵 okay,湯底夠濃但普通,整體鹹度、份量都啱啱好。大約食完嗰陣,職員會彈出來俾杯室溫水你。我同 friend 食完後,坐多咗起碼半個鐘先出去埋單,冇俾人趕 最後當然有全體職員同我地講「多謝幫親~ (日文)」大致體驗唔錯,會再去(等出糧先😂)

最後當然有全體職員同我地講「多謝幫親~ (日文)」

大致體驗唔錯,會再去(等出糧先😂)
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)
  • 醬油味玉叉燒拉麵