2023-02-07
【👉🏻超厚!芒果椰香黑糯米千層 】如果你鍾意食芒果。特別鍾意食芒果糯米飯嘅朋友一定唔可以錯過。唔好見到佢好多忌廉好得人驚😆一定會好甜~但其實絕對唔會呀😆😆食落去真係完全係芒果糯米飯嘅味道,芒果好甜,加入咗黑糯米令到個口感煙煙韌韌😝再配上特製嘅椰子奶油,清甜好味😋最驚喜嘅係雖然佢咁多餡料,但千層蛋糕都冇被掩蓋到,依然食到非常軟熟嘅千層皮😋口感非常豐富!特別鍾意佢真係一啲都唔會肥膩,口感比想像中唔甜同埋輕盈😆【👉🏻芋泥控必吃!幻紫厚芋泥紫薯千層】我自己更加鍾意食呢個本身就好鍾意芋頭同紫薯呢一啲配搭😭😭芋頭味超級濃郁😭❤️❤️再加上香滑嘅奶油同埋千層,三層嘅口感真係冇得彈😆最鍾意嘅就係再加入左招牌北海道3.6牛乳麻糬~食過佢哋呢間就知道佢哋麻糬非常出名,當然啦佢呢一款就會比頭先嗰款比較飽肚😂所以share就最好啦!
【👉🏻芋泥控必吃!幻紫厚芋泥紫薯千層】
我自己更加鍾意食呢個本身就好鍾意芋頭同紫薯呢一啲配搭😭😭