同朋友一行三人慶祝相識十週年, 就去左呢間幾平既食日本放題!由於人太多,. 我地都要等第二ROUND先入坐! 百幾蚊蚊一位任食喎, 當然等啦~坐位好滿意, 幾OK闊落, 雖然店仔細細~ 服務生亦好好人, 好好禮貌!!所以壽司都好味, 新鮮, 而且壽司飯都唔會散, 唔會太酸, 又幾好味~! 刺身亦好味, 又新鮮, 比較喜歡螺肉, 正~ 其他既叫左一碟秋刀魚, 關東煮, 蒸蛋,韓式豆腐鍋 (有D泡菜, 不過覺得湯底好咸), 有一個有D薯仔放上元貝上的, 最喜歡食呢個, 好味~~~佢地D帶子, 蟹棒都很好味啊~~~~百幾蚊放題, 很滿意有呢個水準同服務質數!!!推介!!!!

好味~~~佢地D帶子, 蟹棒都很好味啊~~~~

百幾蚊放題, 很滿意有呢個水準同服務質數!!!推介!!!!
關東煮
是日送的甜品, 唯一唔得