2020-04-12 269 views
前一排我生日,屋企人去新都城呢間大班買生日蛋糕,因為用信用卡好像可以扣現金,還是有什麼優惠,總之過親生日屋企人都鐘意搵大班買蛋糕。甘岩果排係栗子季,於是我就想要栗子蛋糕,屋企吾係多人就買了個1磅多既蛋糕,睇落都係好樣既,食落都好食既,栗子饀很多很足,我很喜歡,我是比較喜歡cream的,因為這樣相對黎講會比較濕潤,蛋糕底也是濕潤不會說都乾掉了。總之是好吃的,不過栗子蛋糕通常就只有栗子係面,吾似水果蛋糕甘多水果,今次個蛋糕仲有幾粒似麥提莎既朋友,金色既,相對比較甜,吾可以話好岩我口味,加埋個照舊係生日蛋糕上面出現既勁甜朱古力牌。好吧,其實還可以的,我比較喜歡蛋糕本體。但是佢既設計係靚既,的確令生日既我都喜歡。

TakeAway