2018-10-03 244 views
與家人吃飯,見呢間成日都好多人排隊,評語都唔錯,就試左呢間,這間餐廳是沒有訂枱服務的,所以如想吃的就要早d去排隊拎位,我們排了約30分鐘,這間餐廳d枱較為細張,所以order的食物最好不要一次過來,因為真的會冇位擺. 講番食物,今次點了蜜糖豬手,燒乳豬,意粉,芝士薯條 , 甜品。。蜜糖豬手超好吃,肉質又嫩又有口感,有d甜味但不會過甜,大愛呀燒乳豬,很脆口,如冇咁多油就完美了,味道都很好吃意粉有個是有塊皮包住既,名就唔太記得,有圖,這個就一般,因為外面既皮太乾,如果剩一碟意粉上會更好芝士薯條好好食甜品外型搞笑,味道也不錯服務員態度也有善下次會再光顧,謝謝

燒乳豬,很脆口,如冇咁多油就完美了
,味道都很好吃

芝士薯條好好食

甜品外型搞笑,味道也不錯

服務員態度也有善
下次會再光顧,謝謝