今日終於去試咗呢間“五行”lunch time 都算幾多人,而且店舖唔算闊略要咗個期間限定和牛拉麵,薄切油甘魚配柚子醬油。和牛拉麵,比較濃味,而且啲牛肉係超韌咯。。。。一啲唔似係和牛。。。呢個油甘魚好吃,佢會配啲炸蒜片,好有驚喜,估唔到油甘魚刺身同炸蒜片都咁夾。而且個柚子汁唔酸,好fresh和牛拉麵會有個蕃茄沙冰配甜蝦,都幾好吃食物係幾好,但係啲服務就真係不敢恭維咯。個個都板起塊面,而且目睹另一檯客人想將啤酒杯雪凍小小,然後服務員就開始推塘同黑面。。。而且連基本禮貌上嘅welcome, thank you 拜拜都無。。。。收費都唔係幾十蚊一個餐個啲餐廳啊,但點解服務。。。。難道係我要求高?
今日終於去試咗呢間“五行”
lunch time 都算幾多人,而且店舖唔算闊略
要咗個期間限定和牛拉麵,薄切油甘魚配柚子醬油。

和牛拉麵會有個蕃茄沙冰配甜蝦,都幾好吃
難道係我要求高?