呢間餐廳嘅嘢食種類都幾多🍴款式都有幾多🤩不過最吸引到我 都係呢到嘅brunch‼️睇ig openrice啲相勁正🤤.Green Miles🥗 $88呢個夠晒豐富🤩有sourdough上面有塊素菜餅再疊住隻煎蛋🍳隔雜仲有沙律同埋一兜水果麥皮🤤伴碟仲有紅菜頭蓉💓感覺好健康😍食蛋奶素嘅都可以食😚個sourdough都搽左幾多牛油🧈不過我比較鍾意走牛油 食嗰陣好香嘅包味🥺個素菜煎餅口感唔錯👍🏻最特別係佢用玻璃兜裝住嘅麥皮😍用咗燕麥奶嚟代替牛奶🥛入面仲有啲藜麥,榛子,椰子片🥥🌰食落個味好夾🤤不過就甜左少少同埋佢係凍嘅 再加埋啲好甜嘅紅菜頭蓉 食落似甜品多啲🤏🏻但係呢個凍同熱嘅配搭幾特別😝.蒜片辣椒意粉🍝 $98 Pasta食落味道幾普通 雖然加左啲辣椒🌶️但係食落都唔太辣🙈同埋蒜味都唔夠香🥺不過啲蝦幾爽口🦐👍🏻同埋個意粉口感好煙韌彈牙🤤佢面頭仲有隻溫泉蛋 可以撈埋一齊食🥰但係我自己覺得意粉有啲油 唔知係佢本身個汁定係蛋汁黎 食落感覺上有啲溜😣.Carrot Cake🥕 $45成日都見到呢款cake嘅存在 但係一直都未試過🙈今次決定勇於嘗試😎究竟紅加咗紅蘿蔔嘅蛋糕會係咩味🤣結果係冇味嘅🧐佢只係一舊好
Green Miles🥗 $88
Green  miles

蒜片辣椒意粉🍝 $98
蒜片辣椒意粉

Carrot Cake🥕 $45
成日都見到呢款cake嘅存在 但係一直都未試過🙈今次決定勇於嘗試😎究竟紅加咗紅蘿蔔嘅蛋糕會係咩味🤣結果係冇味嘅🧐佢只係一舊好普通甜甜地嘅蛋糕🤫不過最特別係佢有cream cheese夾層🧀所以食落去甜甜地鹹鹹地😋感覺就會冇咗咁甜🤩蛋糕食落偏濕潤 又唔會話好實🥰但係可能加咗啲紅蘿蔔絲同埋啲合桃🤔所以質感偏鬆散 一切落去就會散晒出嚟😣我幾鐘意佢夠足料🤤啲合桃真係落左好多 唔止蛋糕有🍰佢側邊都有好多合桃碎💓不過因為我自己一個食晒一舊...所以都幾漏😢
Carrot  cake

Iced Cappuccino☕️ $43
同其他coffee shop一樣都可以揀nutty/fruity 味道就普普通通正常嘅味道 不過朋友嫌佢唔夠凍❄️而家嗌主食 加飲品會減$10‼️
Iced  cappuccino
Green  miles