2022-08-20 486 views
位於黃竹坑地鐵站附近,交通方便,餐廳寬敞舒適,特高的樓底,更有日本浮世繪葛飾北齋的作品及不同特色牆作裝潢,讓人眼前一亮,適合文青及青少年一試!餐廳以自家烘焙咖啡及飲品為主打,仲有多款西式輕食及甜品,仲有貓形多士揀,十分可愛。我地揀左三款牛角飽:雙份日本滑蛋、巨型午餐肉芝士日本滑蛋、車里茄馬斯卡彭芝士焦糖香蕉牛角飽都算幾香脆,有淡淡的牛油味,口感不錯。日本滑蛋真係幾唔錯,午餐肉好厚身啖啖肉,而且煎得好香,炒蛋嫩滑配上芝士同埋牛油果芥末醬鹹甜,口感新穎。焦糖香蕉牛角飽嘅香蕉與焦糖配搭好味😋,加油車里茄,口感豐富,賣相吸引!

牛角飽都算幾香脆,有淡淡的牛油味,口感不錯。
巨型午餐肉芝士日本滑蛋
車里茄馬斯卡彭芝士焦糖香蕉