2020-09-26 527 views
同家人行元朗紅磚屋,未行先肚餓,想搵間舒服啲既餐廳坐下,呢間雅閑泰外面有位,大門內原來都仲有唔少位,環境舒服。我地叫左無骨豬手飯、泰式炒金邊粉、黃咖喱牛肉飯、新鮮椰青、泰式奶茶。無骨豬手飯十分好味,份量都足!泰式金邊粉不過不失,起碼唔會似某些餐廳偏甜、肉質硬等問題。黃咖喱牛肉飯好香,牛肉量都夠,起碼我哋share 食都ok~至於不得不讚的是那個新鮮椰青,鮮甜到震!又勁多椰青水,正!我同仔仔都飲到勁滿足。家人叫左泰式奶茶,因為我地一坐低已經聞到個種獨有的茶香,果然無令我地失望,係好飲既~總括而言,值得去食,值得再試。

總括而言,值得去食,值得再試。
2020-08-30