2023-02-19 103 views
荔枝角呢間御名園環境舒適寬敞,坐得舒服,空間感夠,枱與枱之間嘅距離都好充足,又夠光猛,而且招呼好,服務周到,今時今日服務都好重要㗎😊西澳洲龍蝦🦞上湯伊麵(約一斤四両),感覺上有兩斤咁大,好多肉,個汁又好味,我哋個個見到都搶住食,又彈牙又有𧎚味,零舍不同🥰巨型蟶子4大隻,蒜蓉粉絲底,香甜爽口超肥美,真係要用刀叉享受,個個食到舔舔脷,讚不絕口👍🏻星洲金沙脆魚皮,脆皮炸子雞,送酒送飯,頓時胃口大開,炸子雞皮脆肉嫩,啖啖肉,脆魚皮,卜卜脆,食得特別過癮☺️美國桶蠔(薑蔥焗),上枱時滋滋作響,香氣撲鼻,未食已經流口水,美國桶蠔特別有蠔嘅香味,絕對唔同普通嘅本地蠔,包你食過返尋味👍🏻雪蓮果椰皇燉竹系雞湯,足料燉湯,滋補養生,好夠藥材味,真材實料無花無假,正🥰飽魚汁花膠炆豆腐,又香又滑對皮膚好,健康養生推介,而且份量十足☺️上菜效率高而且招呼好,服務有禮,唔怪之得佢咁旺場,未到七點已經高朋滿座👍🏻食埋桃膠杏仁茶糖水,真係超級無敵大滿足,個個都食得好開心,約定下次再來大擦一餐,非常推薦啊👍🏻👍🏻👍🏻