2019-07-03 90 views
今日黎到旺角獨食!行行下發覺呢間網紅店竟然無人排隊喎 甘梗係入去試下啦😁😁😁😁坐位分佈比較枱貼枱 男仔大隻少少應該會坐得有啲迫 不過值得一讚 便地有係椅底預備膠籃俾客人放隨身物品 晤係攬住自己啲野 細心加分🥰🥰🥰🥰🥰坐底一陣店員有過黎介紹佢地當晚推介同埋有啲like facebook既優惠 部分壽司拼盤半價 好扺食 不過我自己一個人 應該食晤哂 所以都係叫番丼飯先😀叫左厚切五式藍鮨吞拿魚丼黎到賣相好靚 好似好細碗有啲少飯 不過晤洗擔心 呢到係免費添飯架😀😀😀吞拿魚好正!鮮味十足!最正係魚蓉 甜味出晒黎 撈飯食超正 其他吞拿魚雖然無入口即溶 但無根 有鮮味 對得住價錢😀😀 呢到係會搭枱 獨食既朋友要留意😀

坐底一陣店員有過黎介紹佢地當晚推介

叫左厚切五式藍鮨吞拿魚丼