(Non-member)
2008-07-25 14 views
琴日同班friend一齊去左一間新開鋪無幾耐的餃子館食野!! 聽班friend講o的食物都唔錯, 所以一試!去到間鋪感覺真係好細,坐落後第一樣比我嘅好感就係佢地服務真是一流,o的waiter服務超好, 有禮貌!!根住介紹左本店招牌野比我地食, 當然要試試啦!1)羊肉酥餅:羊肉好香,餅身很鬆,簡直超好味!!2)至於餃子雖然唔係好大只,但係我鍾意,因為好適合女仕食,因為一碟10只如果  大大只根本食唔到其它野,size適中,聽聞皮是自己做,果然同我係出面食唔  同3)擔擔面:一黎到就聞到好香的麻醬味,雖然同邊食到的有所分別, 呢個係北方做  煮法,但反而較喜歡呢個當我地食食下, 有客入來,原來是熟客,waiter即同熟客打招呼,安排坐位比他坐,熟客講今日專登帶朋嚟捧場,因為好食嗎?坐左半個鐘,原來呢間鋪都有好多熟客,一定有它的吸引力量!雖然價錢比總店為貴些, 但我會明白地點唔同可能租會比總店貴很多, 因總店始終係平民區,租金當然會平啦!分店食物貴左o的都情有可原, 始終何文田區都是貴鋪租的地方,特別是狗仔街, 所以第日都會再幫襯

1)羊肉酥餅:羊肉好香,餅身很鬆,簡直超好味!!
  同