2022-09-30
第一次去食地中海菜,book左位之後一直好期待。店面裝修得好有feel,好適合怕拖或者好友打卡傾計!我地揀左set executive($148)同set deluxe($178)一齊share前菜**是日餐湯/地中海凱撒沙律配烤雞今日餐湯係蕃茄湯,湯好濃郁,有蕃茄顆粒,唔酸,飲完好清新。沙律就鋪滿左芝士,沙律菜好新鮮,好fresh,食落仲有奶油香!小食**蕃茄紅莓意式烤麵包/意式煙三文魚切片烤麵包估唔到味道係咁特別,超級推薦,包上面擺左蕃茄粒,酸酸地,加埋脆口既麵包,好食!而三文魚切片唔會好咸,同酸酸地既蕃茄一齊好開胃主食** 紐西蘭西冷牛扒我最愛既肉肉😝牛扒一擺底即刻聞到陣肉香,食既時候點埋佢隔離個芥末醬,又幾夾喎👍🏻** 肉食者披薩Pizza咬落脆口,鋪左煙肉同橄欖,滿口都係芝士香**香蕉麻糬/西班牙油條麻糬甜甜地加埋藍莓香蕉,完全可以解濟😍而西班牙油條甜甜地,同埋朱古力醬一齊,咬落脆卜卜📎成餐飯好食到估唔到我同我朋友兩個胃口細細竟然可以瞬間清哂d野食
前菜
**是日餐湯/地中海凱撒沙律配烤雞
小食
**蕃茄紅莓意式烤麵包/意式煙三文魚切片
主食
** 紐西蘭西冷牛扒
** 肉食者披薩
Pizza咬落脆口,鋪左煙肉同橄欖,滿口都係芝士香
**香蕉麻糬/西班牙油條
麻糬甜甜地加埋藍莓香蕉,完全可以解濟😍
而西班牙油條甜甜地,同埋朱古力醬一齊,咬落脆卜卜