睇戲之前黎食埋野,尋日食得太heavy, 見佢呢度有沙律,三文治好似幾正,一於黎個輕食。✨怕唔夠飽,佢仲有d 鐵板飯,意粉,burger等等既選擇。✨買好飛就可以起出面㨂野食,佢d 包都幾多饀, 有吞拿魚、蟹柳、豬頸肉、雞肉餡。主食有雞脾,豬手,豬肋骨~配菜沙律各有數款,望落幾吸引。✨三文治加沙律餐$58 ,個包真係好足料,超級多吞拿魚,蘋果沙律夠新鮮,放幾耐都唔變色先勁,仲有嘢飲送。✨另一個大胃餐係$138 ,有兩款主菜或三文治+兩款沙律+兩款配菜連飲品。配菜雜菌原汁原味夠清新,豬手啖啖肉,可惜外皮有點硬。不過呢款沙律幾好食,有沙律菜、青瓜、粟米、雞肉、車厘茄,味道幾豐富。✨我覺得主菜雞髀最好食,外皮夠滑帶點蜜糖味,雞肉嫩滑多汁,又夠大隻好夠飽肚。配菜有白汁西蘭花同椰菜花,味道清清地都唔錯。✨我最鍾意嘅沙律係南瓜沙律,南瓜夠腍又夠甜,紫薯都好味。不過我最鍾意既必食之選係南瓜,見佢有得單獨叫添😍

雞脾

雞脾