2018-11-22 593 views
呢間餐廳係一位朋友帶我去食,地方都幾收收埋埋個D工廈後門,我朋友係e頭返工先識。入到去有位姐姐比左兩張排餐既coupon 我地 上面寫住晚市惠顧排餐可減$10不過我見蛋包飯仲吸引 所以就叫左鰻魚蛋包飯 加$20 有包 沙律 湯 同埋野飲抵呀白湯:好多磨姑同栗米粒 味道偏淡 但飲到原味蒜蓉包: 好厚好大塊 牛油剛剛好 蒜味好香 仲好脆 沙律:菜好新鮮,加左d醬 酸酸地好開胃主角黎啦:鰻魚蛋包飯($68) 蛋好滑 鰻魚好肥美 都有一半牒錦大 仲有d 沙律比你食下唔會好'利'我叫朋友叫左個炸魚蛋包飯($58):粉唔厚一上場既時候仲係好熱 所以好好味 加埋白汁無得輸叫埋個小食拼盤($68)先~有兩塊蝦餅 好彈牙呀 仲有兩塊紫薯餅,但係無味甜味 唔香三隻車打雞翼~其實就食到炸雞翼 加Tabasco 酱錦既味~最後 兩隻雞腿好似無'葉'過~無雞味 咩味都無~最後兩個人食左$234 晚市黎講算平tim可以一試呀
抵呀
白湯:好多磨姑同栗米粒 味道偏淡 但飲到原味
蒜蓉包: 好厚好大塊 牛油剛剛好 蒜味好香 仲好脆

沙律:菜好新鮮,加左d醬 酸酸地好開胃

仲有d 沙律比你食下唔會好'利'
我叫朋友叫左個

叫埋個小食拼盤($68)先~有兩塊蝦餅 好彈牙呀
仲有兩塊紫薯餅,但係無味甜味 唔香

最後 兩隻雞腿好似無'葉'過~無雞味 咩味都無~

最後兩個人食左$234 晚市黎講算平tim

可以一試呀

2018-11-21
$120 (Dinner)
  • 鰻魚蛋包飯($68)