2018-03-19 687 views
黃氏力牆第一次寫食評就係寫呢一間酒店嘅半自助午餐啦!我帶着我最愛的女兒一齊啦去食餐飽!我個女兒超級鍾意,因為食物嘅種類10分之多!我已經影晒俾大家睇啦!仲有羅宋湯以及杏仁茶冇影俾大家睇!全部食物嘅質素都係中上非常之好,沙律十分之新鮮,而且調味唔會十分之濃。呢一度新鮮為主打,所以帶住我嘅女兒喺呢一度食嘢食得安心又放心!三歲以下嘅小朋友係唔收費架!其實呢一度食嘢都好旺場㗎,如果大家真係呢一度食一定要留位先至好呀,當日係星期五嘅下晝,差唔多有九成嘅入座率啊!呢一度食嘢真係用料一流及新鮮!而且位置喺火車站樓上,環境光猛,食得舒適坐得舒適,最值得讚嘅就係呢度嘅服務員態度非常非常之好!所以佢哋俾咗一份評分表格我,我都寫非常之滿意!其實佢嘅餐牌上邊有好多唔同嘅選擇,我哋選擇咗點心拼盤以及叉燒乳豬飯!呢兩個係最多人叫嘅,而且可以睇到師傅嘅廚藝,大家都知呢間酒店嘅中廚部係好出名㗎啦!食完之後佢哋會送返一張優惠券給你,提供八折優惠喺限期之內再食!
  • 點心拼盤