2022-01-29 330 views
心血來潮好想食辣嘢,見到呢間有好多分店,而我又未食過,咁梗係要試吓😌揀咗四樣嘢外賣返屋企食,一個香辣鍋、麻婆豆腐、乾煸四季豆同埋涼拌土豆絲。佢哋效率非常之快,等咗10分鐘就齊晒~🍴經典香辣鍋揀咗小辣,田雞、滷水肥腸、牛柏葉,嫩牛肉,寬粉,每一樣都好入味,辣度黎講我覺得啱啱好,香口惹味,最鍾意田雞肉超級嫩滑🍴極品麻婆豆腐因為唔食蔥關係我走咗蔥,香、麻味都夠,豆腐重超級軟滑而且豆味濃郁🍴乾煸四季豆四季豆同欖菜真係最佳嘅配搭,味道鹹香回甘,四季豆又唔會太乾身,呢個真係送飯一流🍴涼拌土豆絲呢個又係我必食嘅,因為酸酸辣辣好開胃,口感爽脆,食到停唔到口外賣返屋企都覺得好食,我相信堂食應該會重惹味,有返晚市嘅時候要再去食過🤭整體都好滿意

🍴經典香辣鍋

🍴極品麻婆豆腐

🍴乾煸四季豆

🍴涼拌土豆絲

2022-01-26
TakeAway
$200 (Dinner)