2021-01-20 469 views
好耐都冇過寫返食評喇,我搬咗入將軍澳之後發現原來有好多野食㗎🧐 第一間推介好黃既柴石燒😍紐西蘭肉眼定食($88)肉眼扒好有牛味,肉質好淋,配上濃厚既黑椒汁,用石燒可以保存熱辣辣既溫度,味道上真係好惹味😋$88有埋珍珠米、湯同沙律真係冇得輸😍 我自己買塊扒最平都$60,真係可以一試👍鰻魚定食($78)選用既鰻魚肉質比較un,唔係太好食🙈可以skip🧐隔離有間叫奶茶聯盟既飲品店(btw個名真係抽水抽得好😂😂😂)跟餐價($12)阿華田脆脆,叔叔毫不吝嗇落左1/3杯阿華田粉,超級肥好邪惡但好飲👍全部staff都係戴黃色口罩架,而且超級有禮貌,要支持一下👍💡餐廳資料:📍 柴石燒 (將軍澳)將軍澳唐俊街18號The Parkside1樓日日・食良

紐西蘭肉眼定食($88)

鰻魚定食($78)
選用既鰻魚肉質比較un,唔係太好食🙈可以skip🧐

💡餐廳資料:
📍 柴石燒 (將軍澳)
將軍澳唐俊街18號The Parkside1樓日日・食良