2019-08-03 102 views
最近多咗人嚟元朗行街,其實元朗真係好多正嘢食架~好似御麵咁,除咗好味,仲好有人情味~~ 酥炸雞球米線配炸菜$43 + 凍檸茶 $2雞球好大粒呀!啲皮好脆好乾身,唔油膩,啲肉仲好嫩好juicy,而且冇雪味~老闆話因為落咗薑粉~~雖然餡料明顯係黃黃地色,但一啲都唔辣,份量真係啱啱好呀!酥炸雞球係配咗款甜甜哋嘅醬汁,味道好夾~米線好大碗,好飽肚~~ 蒜香雞球米線配雪菜 $43 + 凍利賓納 $2加咗蒜香粉嘅炸雞更邪惡更香口,正呀~~食嘢期間出現嘅小插曲s:我哋食食下因為手殘唔小心整跌咗粒雞球,老闆即刻免費炸多粒比我哋~~ 又有熟客帶咗狗狗入店坐咗喺枱低,老闆仲請狗狗飲水,又教仔仔點樣禮貌對待狗狗,好有愛呀~~

炸雞球米線配炸菜$43 + 凍檸茶 $2

米線好大碗,好飽肚~~

蒜香雞球米線配雪菜 $43 + 凍利賓納 $2

加咗蒜香粉嘅炸雞更邪惡更香口,正呀~~

食嘢期間出現嘅小插曲s:

Type of Meal