2020-03-12 20 views
好耐冇食burger, 心思思好想食。行過見到有間賣漢堡既就走左入塊。間鋪細細,座位唔算好多,原過見大部分人都選擇外賣拎走,所以實際坐低食既人唔算多。本身諗緊要至尊定和牛好,店員話和牛入口滑d,同埋係120日既草飼牛肉,除非好鍾意食肉,如果唔係都推介食和牛漢堡多d。一於聽店員講!叫左$78既和牛漢堡,再加左$20跟餐,包薯條/薯格/沙律,同埋可樂一罐。我要左薯格。餐廳好貼心,仲有搓手液、手套,紙巾提供,完全唔怕污漕,好衛生!等左一陣漢堡到了,個漢堡睇落唔係巨型size, 但其實包同塊牛都好足料,包體係鬆軟果種,一食落塊口感好豐富,除左鬆軟既包體,仲有好脆既洋蔥,再加上和牛都算滑同厚,目測有超過1cm厚,最估唔到既係入面既醬係芝麻醬,我咬既時候都不斷滴哂d醬出黎,哈哈,食落成件事都好夾。薯格都成8塊架,餐廳有茄汁同千島醬可以自己加,我兩種都有落,個人覺得千島醬惹味d, 有少少辣咁,好正~食完好滿足呀,仲想試埋雞翼,但太飽啦,下次先!

食完好滿足呀,仲想試埋雞翼,但太飽啦,下次先!