2018-07-18 426 views
尼排成日都落雨,於是無出街食lunch。選擇留系office叫外賣。今日叫左尼間。主要我地都係食咖喱、麻辣、牛有關既野食。朝早11點打去落單pre order定,一陣lunch先送嚟,待應例牌都會答我地盡量系指定時間到。不過通常到最後都好準時。👍🏻👍🏻食物方面,因為今日想食比較無咁濃味,我叫左招牌清湯腩飯。分上係唔錯呀!招牌同唔招牌既分別係...新鮮腩定雪腩。食落係有dd唔同既,但唔係係人都食得出分別。而個湯都好好味。咖啡薯仔雞扒飯咖哩辣唔辣可以自己選擇。分別有勁、大、中、小、普通。同事雞食辣,叫個大辣,好惹味😍。除此之前,其實佢仲有[是日精選]既。都仲有一d唔係咖哩既選擇。

食物方面,因為今日想食比較無咁濃味,我叫左招牌清湯腩飯。

咖啡薯仔雞扒飯

2018-07-18
Delivery
$46 (Lunch)