2003-05-19
一d都唔平,兩個人食左成差唔多800蚊,食左鵝肝,鴨,羊,牛油焗田雞等熱盤。鵝肝夠香,外脆內軟,可惜細塊左少少。其他食物味道剛好,火候操控得不錯,羊架並無過熟問題。可能因為法國野,碟碟都係”隻碟好大但內容無乜!”所以我地食左佢好多麵包,refill左兩次!哈!佢d牛油好好味,唔好話我貪小便宜,我係咁食左個d唔洗$既麵包,都係因為佢d牛油咋!飲左兩杯house wine,普通貨色,不過幾十蚊一杯又可以要求d咩呢~最後想試下佢既”薰衣草梳乎里”,佢竟然同我講賣晒!(我一心去食架!),我同呀經理講:”下?!賣晒?好早咋而家......我好想食播!””對唔住呀小姐,真係賣晒呀!””我特登黎食架!””唔好意思啊,今日無晒喇~一係試下其他..””下!!!我生日呀今日!””......試下香橙梳乎里啦!都好好食架,仲香tim呀!”死lur都lur唔到,就唯有食佢口中所講既香橙味啦,不過始終有少少失望,因為橙味好多地方都食到啦!最後仲叫左個焦糖燉蛋焗布丁,嘩,間直係張我既心情由谷底拉番上黎啊!好香好滑好濃,暖暖地既燉蛋,食落去真係好開心啊!唔知?lunch set既水準KEEP唔keep到呢?如果係既
”下!!!我生日呀今日!”
死lur都lur唔到,就唯有食佢口中所講既香橙味啦,不過始終有少少失望,因為橙味好多地方都食到啦!最後仲叫左個焦糖燉蛋焗布丁,嘩,間直係張我既心情由谷底拉番上黎啊!好香好滑好濃,暖暖地既燉蛋,食落去真係好開心啊!唔知?lunch set既水準KEEP唔keep到呢?如果係既話lunch去食咪好抵?