周不時都會同朋友去周圍試食新嘢,今日就去到lee間位係佐敦酒店入面嘅food hall 食嘢,lee度有好多唔同菜式嘅食店,我哋見到間幾抵食嘅日式料理,就嚟試下溫泉蛋醬燒牛肉丼 $68醬燒牛肉份量好多,牛肉肥瘦適中,上面有一隻溫泉蛋,撈埋落啲燒牛肉同飯一齊食,好好味😋😋可以額外加$12有小食/刺身款式都幾多!豚肉壽喜燒 $98(白飯+$10 可轉稻庭烏冬/粉絲)我就揀咗稻庭烏冬我好鍾意食壽喜燒😆配埋烏冬食一流,豚肉壽喜燒入面有好多配料,有娃娃菜、冬菇、紅蘿蔔🥕同埋金菇….豚肉索晒啲湯汁好入味,湯底甜甜哋😋另外仲有隻生雞蛋🥚同埋芝麻醬Lee2款可以額外加$10,要罐裝汽水/加$20要波子汽水

溫泉蛋醬燒牛肉丼 $68
可以額外加$12有小食/刺身