2015-05-08
第一次寫食評,岩岩食左E間都唔錯,就寫E間啦!環境幾好,有卡位坐,有電視睇,正!三個人叫左西餐西冷牛扒拼薯菜配黑椒汁,椒鹽豬扒飯,焗肉醬煙鴨胸意粉,三隻炸雞比,加3杯凍檸茶~好好味,特別係我點嘅西餐,個黑椒汁夠辣夠野味,塊牛扒夠嫩唔硬,最緊要嘅係夠平,50幾蚊一個扒餐,原本諗住咁平,d質素唔會好得去邊,點知咁好食,good!其他嘅我朋友都話唔錯,值得一提係椒鹽豬扒飯,隻汁好特別,同出面嘅餐廳好唔同,甜甜地辣辣地,好好味,就咁餸飯食都一流!焗肉醬煙鴨胸意粉味道都唔錯,不過我嫌佢太多油~臨走之前見到隔離枱食炸雞比,我哋又口痕,叫咗三隻炸雞比,一人一隻,但係就等左兩三個字都未到,個侍應話雞比係要生炸,所以耐d,不過最後都冇咁嬲,因為見到啲雞比又香又脆又大隻,就算拉,好野要等既~凍檸茶飲品就正正常常,冇咩特別~整體都唔錯,下次會再來試其他野!
環境幾好,有卡位坐,有電視睇,正!
焗肉醬煙鴨胸意粉味道都唔錯,不過我嫌佢太多油~
凍檸茶飲品就正正常常,冇咩特別~
整體都唔錯,下次會再來試其他野!