2023-01-18 1411 views
今日同同事過咗嚟食,一行三人叫咗五味餸分別係:涼拌花甲($138):味道同涼拌青瓜差唔多,但係非常大堆頭亦好惹味,值得試下。金莎黃金鮮魷$138):真係估你唔到,以為係魷魚鬚或者係墨魚餅,點知原來係勁厚切嘅魷魚,真係未食過呢種口感,一生人應該試一次,非常香口送酒一流,但係鹹咗少少,加上好大碟,我哋得三個人真係食唔曬。潮州豪爽($138): 呢個真係好好味,我張相已經係食咗一輪㗎啦,我又好遲先記得影相。呢個係必食菜之一。唐芹豬肺:超好味,重胡椒味重啲豬肺又唔會太淋有咬口,亦係我必食之選。豉油王炒粗麵:有鑊氣,味道不妨一試。佢雖然要夾都百幾蚊唔平,不過真係好味又大碟,想食小炒就過嚟試下啦。
今日同同事過咗嚟食,一行三人叫咗五味餸分別係:

豉油王炒粗麵:有鑊氣,味道不妨一試。

涼拌花甲
涼拌花甲