2019-07-06
之前有一次walk in諗住試下,可惜冇位,所以今次就專登book咗位先去去到侍應已經同我地講限時個半鐘定兩個鐘,咁我地都ok,諗住食完再行街喺我地揀嘢食途中有另一枱入嚟坐低,聽到限時之後佢地猶豫咗一陣,最後都係決定走去食另一間。我地總共叫咗8樣嘢咁多!第一樣係原隻脆炸軟殼蟹蟹籽沙律,軟殻蟹炸得好脆!好好食!第二樣係燒白飯魚干,本時屋企煮飯都會食到,咁嘅食法都係第一次,脆卜卜,冇乜味咁,點沙律醬好食第三樣係原條成田醬炭火燒鰻魚飯,條鰻魚真係好長,仲好厚肉不過啲醬唔係幾夠第四樣係味淋魚干,我比較鍾意食再脆啲嘅,不過呢隻有啲肉地,幾有口感第五樣係鐵板蒜片香煎厚切煎牛舌,煎得好好食!一咬就咬得開同埋等一陣再食另一舊都仲係熱嘅第六樣係煙肉荔枝卷,兩隻味好夾,荔枝好清新第七樣係鹽燒翠玉瓜,呢個比我想像中燒得好食,好多汁,食咗咁多肉食返啲蔬菜好fresh第八樣係鹽燒雞翼,去到最後先唔記得影相,太多嘢食食得太開心就係好普通嘅燒雞翼整體嚟講呢間都幾有日本feel,成間居酒屋放咗好多玩具擺設,好得意!嘢食都好好食,值得嚟食,不過座位之間有啲逼,好易就聽到隔離講咩
我地總共叫咗8樣嘢咁多!
第一樣係原隻脆炸軟殼蟹蟹籽沙律,軟殻蟹炸得好脆!好好食!
第六樣係煙肉荔枝卷,兩隻味好夾,荔枝好清新