2023-02-17 603 views
收工想食川菜一定要試下老川皇,食過幾次依然keep到水準😌旺角已經有兩間分店,但我比較中意食街邊多過樓上鋪,雖然只係對面🤣街鋪更似返大陸食嘅感覺。不過好似最近街鋪無串燒,如果想食就要去樓上鋪,或者等樓上燒好拎落黎,感覺過條馬路嘢食就多好多塵😅建議都係上去食啦。必嗌一定係干鍋,熱辣辣,熱住越黎越有鑊氣夠野味😍另外仲有今年新品麻辣香鍋,一個鍋夠曬足料,如果你同我一樣兩個人食,又咩都想試下可以點,入面有魷魚鬚、蝦、蓮藕、椰菜、田雞☺️最緊要都係$138,抵食過出面好多麻辣香鍋啦😉雖然無咩服務可言😂但姐姐叔叔都係爽手嘅人,上菜、落單速度都快靚正!我自己唔介意,希望唔會越做越差,等我繼續可以有個川菜飯堂
收工想食川菜一定要試下老川皇,食過幾次依然keep到水準😌
必嗌一定係干鍋,熱辣辣,熱住越黎越有鑊氣夠野味😍