2021-06-05 891 views
今次我要介紹呢間餐廳嘅烤雞!佢哋嘅烤雞有十幾種選擇,有原味、咖哩、芝士、蒜香,辣椒和蜜糖⋯ 對烤雞情有獨鍾嘅你,總有一款啱你口味!我今日叫在蜜糖香滑烤雞,甜甜地又易入口味道幾特別!佢哋仲有分有骨/冇骨可以選擇,我就比較鍾意有骨!其實有骨嘅烤雞都係啖啖肉㗎!第二個我的至愛就係鐵板芝士泡菜炒飯😋唔係好食得辣嘅朋友都可以一試,因為佢只係少少辣!而且配合芝士用鐵板上,攪拌後有拉絲嘅效果,實在好味😋另外,亦選擇左韓式牛肉炒粉絲,呢個粉絲充滿咗韓式嘅味道,表現出色最後亦叫左個藍莓特飲,同藍橙沙冰,配合埋以上幾個菜式,簡直熱氣全消!🥰
今次我要介紹呢間餐廳嘅烤雞!
2021-06-03
Type of Meal