2023-03-10 53 views
係附近返工或者工廈上workshop,都好岩係到Lunch Dinner 或者Teatime 小食都好唔錯😋 見到人食大大個牛角包好吸引,下次試下先😍❤️黑松露忌廉汁雜菜魚柳炒意粉 黑松露味聞落非常香,用欖欖油炒香意粉,魚柳好嫩滑,仲有茄子等唔同雜菜,感覺健康light D 但又好味!!💚羅勒青醬海鮮意粉 青醬味道唔錯,有魚柳+大蝦+貝柱等等唔同既海鮮配料,意粉質地冇咬口但又唔會硬,幾中意呢個質感!! 撈均一齊吃就更加香!! 💛芝士肉醬焗薯蓉 邪惡芝士+惹味肉醬,薯蓉好香滑💙吉列魚柳拼炸薯條 脆脆吉列魚柳,入面夠熟但好嫩滑,薯條亦係新鮮即炸,熱辣辣脆卜卜~

💛芝士肉醬焗薯蓉 邪惡芝士+惹味肉醬,薯蓉好香滑

TakeAway