2017-04-12 371 views
星期日要加班,返到屋企附近已經9點幾,禁夜都唔知有咩好食,老婆話地盆鐵站對面有間日本野收11點,於是過去睇下,店舖整整齊齊,都有唔少選擇,仲有晚飯套餐仲幾抵食,因為老婆食左少少野,所有散點幾款。壽司有手卷、反卷等,我點左最愛蟹柳卷同蔥花吞拿魚腩卷,雖然細細件,但內餡好足,見到蔥花吞拿魚腩份量十足。牛肉鍋燒烏冬味噌湯底香濃,仲加左隻溫泉蛋,烏冬係手打,口感煙韌、入口彈牙,肥牛算肥,老婆就好鍾意,我就鍾意較瘦d~南瓜蕃薯天婦羅,即點即炸,放入口仲熱哄哄的,炸到香脆可口,我雖然鍾意食蕃薯天婦羅,但今次就比較推介南瓜天婦羅~

蟹柳卷+蔥花吞拿魚腩卷
牛肉鍋燒烏冬
南瓜蕃薯天婦羅
2017-04-09
$85 (Dinner)
牛肉鍋燒烏冬
南瓜蕃薯天婦羅