2019-03-28
難得今晚早放工,就去大鴻輝食飯,係樓下有人派傳單先知開左間新野叫相馬,敢於嘗試既我係一定會冒險的。星期四晚七點鬆啲上到去,冇乜人,心諗會唔會伏呢😂🙈都唔緊要啦見佢唔貴,都可以試下個$228 特選牛肉餐。超多位!好岩一大班人黎。先唔講肉,講下出面啲配菜,好有驚喜,好少見到有萵筍、蟲草花任拎!好多菜!啱晒健康嘅我,特別係有羽衣甘藍,平時好貴嘛,超開心!企企理理。最令我驚喜嘅係有日式炸物即叫即整。雖然今晚有好幾款都缺貨,但係剩低嗰啲我哋都叫咗一兩舊share,係超超超超超好食,炸得好新鮮。店主推薦我哋用出面嘅薄荷醬同蜜糖芥末醬點炸物,都值得一試。湯底我揀咗豉油底,襯返呢個咁日本嘅裝修。豬牛雞都好好味!食到停唔到,但所有野都太正,大家小心眼闊肚窄🙈唔好晒野!Milktop又係你牙?🤣 早幾日先買完你個牛奶布甸,仲寫埋食評,今晚又見到你啲雪糕啦。牛奶味真係超級推薦,好濃好香,不過好難不。。。。綠茶同芝麻都好好味啊!
都唔緊要啦見佢唔貴,都可以試下個$228 特選牛肉餐。
超多位!好岩一大班人黎。
企企理理。
最令我驚喜嘅係有日式炸物即叫即整。
湯底我揀咗豉油底,襯返呢個咁日本嘅裝修。