2019-04-30
好耐冇食過串燒,燒烤堂而家係旺角都開左分店,咁就去試下啦燒烤堂串燒既種類都幾多,仲會有一d比較有特色既串燒!係講食物之前要讚一讚先,上菜唔會一次過出哂全部既串燒,分開2串2串咁出,咁樣就唔會令到串燒凍哂, 下一轉上菜相隔時間唔會太耐, 咁就唔會話食完要等好耐先黎第二轉首先叫左稻庭烏冬食下,$28,份量都唔少,個昆布湯都好好味👍🏻第一樣令到我心心眼既就係牛舌芯呀, 唔係好多地方有牛舌芯味, 牛味超香個黑毛豬都好好味跟住就係蒜蓉包, 好多蒜蓉, 個包燒到外脆內軟, 個包仲食到粒粒芝士, 好香!!大部份既串燒都冇叫到辣, 因為媽媽唔食得辣, 唯獨叫左一串麻辣羊肉呢度個麻辣粉好香, 仲調過香, 幾出色見到有咸蛋黃, 仲有芝士既燒蝦點可以唔試, 蝦肉新鮮彈唔會霉咸蛋黃同芝士呢個組合真係好邪惡燒烤堂有燒年糕呀, 我最鍾意食就係煙煙韌韌既感覺, 加埋少少蜜糖落去燒, 味道唔會太濃, 好味另外仲叫左雞翼, 淮山, 尖椒, 松板豬, 唯一要提別提既就係雞皮墨魚滑, 呢個真係好好味, 又特別, 一定要試呀!!
燒烤堂串燒既種類都幾多,仲會有一d比較有特色既串燒!
個黑毛豬都好好味
呢度個麻辣粉好香, 仲調過香, 幾出色
咸蛋黃同芝士呢個組合真係好邪惡