2019-05-11 862 views
好耐無寫食評, 今次係第2次寫🤭但今日食完之後就好想同大家分享一下呢間位於沙田區既好味私房菜~呢間私房菜位於石門萬怡酒店後面, 石門馬鐵站行過黎亦好近好方便!上到去環境舒適~私人房間又靚又大仲有埋厠所响房入面~仲可以唱埋K打麻雀!!!超正😍服務娛樂簡直一流👍🤣食物方便亦都好好味,冰鎮鮑魚好大隻,河豆炒虎蝦彈牙又爽口,芝麻蝦多士拼百花蝦球好香口~大澳蝦醬蒸豬下青炒飯亦整得好香~總之樣樣餸都好啱食👍另外鮨味居有多個菜單供自由選擇, 彈性大。下次可以再試其他菜單同加菜👍👍👍我啲屋企人食完之後已經話下次幾時再黎食過🤣仲有服務真係好好, 我地打牌打到咁夜都無催我地埋單😆今晚食得好開心, 一定有下次😋

2019-05-10
$450 (Dinner)
Celebration
Birthday
  • 冰鎮鮑魚拼秋葵芝麻蝦多士拼百花蝦球頭抽煎北海道元貝合掌瓜猴頭菇栗子湯清蒸生猛海斑南乳吊燒雞大澳蝦醬蒸豬下青炒飯淮山河豆炒虎蝦時令糖水