2016-04-03 566 views
今晚同朋友慶祝生日,係一個好開心既日子丫!特登book 左以running man 為主題既gangnam oppa到食飯慶祝下啦。餐廳雖然細細地咁,但入面既特色布置的確幾吸引,有追開running man既人應該都會覺得係呢到食野幾開心!食物方面,有無限refill 前菜,有粟米,醃蘿蔔同泡菜,味道又甜又酸,加埋沙律醬,好開胃!我地五個人叫左4種野食,4個都係窩物,味道十足,亦且份量都唔少,食到個個都好飽呀!其中我最中意最推薦係呢一款韓燒豬腩肉加炒辣魷魚鍋當中一鍋2個食法好正! 個石頭鍋烘到好熱,令到上面排列整齊嘅肥腩肉片燒得好均勻,肥瘦分明嘅肉質,入面嘅油脂出哂黎,代替了食用油,而中間嘅魷魚烘得岩岩好,好彈牙,原隻上枱,每一小隻都染紅了! 辣得好過癮!有朋友生日,我地準備左蛋糕,不過冇帶火機,職員都好細心地借左支火槍俾我地!我地食得好開心,食到last order 先走!
今晚同朋友慶祝生日

餐廳雖然細細地咁,但入面既特色布置的確幾吸引,

其中我最中意最推薦係呢一款韓燒豬腩肉加炒辣魷魚鍋

我地食得好開心,食到last order 先走!
2016-03-22
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)