2024-08-11
近排心情麻麻哋,每次一遇到唔係咁開心嘅時候,就會好想去食返餐好嘅,於是就揀咗八木橋日 式燒肉啦!!! 🔥如果想心情變好嘅話,梗係要爆食一餐任食嘅燒肉啦! 而且呢一間餐廳嘅裝潢、擺 設、餐具都是簡約舒適風格,離地鐵站不遠,位置距非常方便 ,整體感覺非常好 。😝和牛嫩肩肉♦和牛嫩肩肉肉質鮮嫩,滿口醇香, 燒完之後,依然可以保持到佢嘅嫩滑!! 真係非常之難得!! 果然, 和牛 就係和牛!! 真係點樣燒都好食!和牛崩沙腩♣ 這種和牛崩沙腩真是口感極嫩,充滿和牛的香味,絕對可以滿足你的味蕾。和牛外腿肉♥ 午餐和牛外腿肉,霞餐提供多種味道的鮮美和牛肉,無論是哪一種,都讓人讚不絕口,大滿足。豐富海鮮拼盤♥豐富的海鮮, 呢度嘅海鮮選擇種類都好多, 我哋叫完套餐之後,店員就即刻送咗一盤好精緻嘅海 鮮拼盤上嚟,非常之貼心!! 而且呢間餐廳真係一啲都唔會吝嗇,海鮮嘅種類好多,而且非常新鮮, 我自己好鍾意食燒烤嘅海鮮,因為平時喺屋企都唔捨得食,如果要買海鮮燒嘅話好貴!! 但係可以 任食就另計啦,哈哈哈!! 我好鍾意食呢一度嘅蝦,蝦肉燒完之後更加香,加少少鹽去提鮮, 真係 一絕!我想講呢一間日式燒肉店嘅食物質素
和牛嫩肩肉♦
豐富海鮮拼盤♥
我想講呢一間日式燒肉店嘅食物質素真係非常之高!! 款式種類亦都好多元化!! 仲有飲品全部任 飲,雪糕任食!! 我哋已經同朋友約好咗,下次一定要再過嚟呢度食嘢啦!! 食完之後心情都大贊!! Yeah!!