2024-09-09 5643 views
知道呢度燒肉做梗promo,叫雨餐做梗半價推廣,就訂左今晚就黎到食燒肉,餐廳位於T.O.P的四樓,地理位置好方便。先上左A5 和牛西冷,一上枱就心心眼,好靚的油脂油花分佈,輕輕燒完,一擺入口即溶😍😍四品和牛燒肉盛四種都係A4黑毛和牛,分別有後腰肉、牛肩、和尚頭、三角腩,我個人最喜愛牛肩,好重牛肉味同個油脂入口係爆開。醬油牛肋肉一整條,用上甜甜的醬油就醃得好入味,令人好開胃,呢個又係好Juicy。味淋魚干平時去日式居酒屋都會叫呢個食,今次係第一次自己燒,自己燒覺得仲好食🤣🤣比目魚西京燒燒到外脆,但入面啲魚肉仲保持到嫩滑👍👍呢度燒肉好多款唔同肉類,除咗牛,仲有豚肉,雞,海鮮都好多款,竟然有清酒煮蜆,個蜆好飽滿,有淡淡的清酒味,最重要冇沙;仲有虎蝦,青口,鯖魚,炸物天婦羅,沙律,麵食,野菜等等,真係好多選擇。甜品方面,估唔到都有好幾款同雪條,個人最喜愛紅豆大福,煙煙韌韌得黎最重要唔係太甜。雪條有我最愛的蜜瓜雪條。飲品方面除咗酒類,基本上的都有。

四品和牛燒肉盛

醬油牛肋肉

味淋魚干

比目魚西京燒
燒到外脆,但入面啲魚肉仲保持到嫩滑👍👍

雪條有我最愛的蜜瓜雪條。

飲品方面除咗酒類,基本上的都有。
  • 味淋魚干
  • 甜品
2024-12-09 0 views
近日,喺位於旺角 T.O.P 四樓嘅八木橋餐廳試咗佢哋嘅日式燒肉放題,真係不虛此行!呢度最近正推廣「雨」套餐做緊半價優惠,實在唔可以錯過!我哋一到就立即上咗 A5 和牛西冷,一睇見嗰油花分佈就已經心心眼。輕輕燒完後入口即溶,好似一塊雪糕般軟滑。此外,「四品和牛燒肉盛」都必不可少,有 A4 黑毛和牛薄切、和尚頭、三角腩同埋牛肩,每款都好有特色。我特別鍾意嗰個三角腩,同啲油脂爆開時嘅口感真係冇得輸。除咗靚靚的和牛,就連海鮮選擇都非常多元化。鮑魚、大蝦、生蠔同帶子,都係新鮮飽滿。其中,比目魚西京燒亦值得一提,外脆內嫩,非常美味。另外仲有清酒煮蜆,可以食到淡淡的清酒味,而且完全冇沙!仲有好多炸物,例如炸蝦多士、忌廉蟹肉薯餅等,都好脆口。甜品方面都有驚喜,我最愛紅豆大福,不但煙韌而且唔會太甜,其次榴槤雪條絕對可以滿足榴槤控。飲品選擇亦相當齊全,全場任飲。另外要讚一下餐廳服務員既細心,各桌旁都有貼著不同食材需要的烤制時間指引,如果你搞唔掂也隨時有人幫手解答。同埋各種前菜如中華沙律、螺肉等,都令整體用餐體驗更豐富充實。而座位闊落舒適,更加提高了性價比,使人能夠慢慢享受這 120 分鐘的美食之旅。總結
總結嚟講,如你想喺香港市區搵個地方享受高質素日式燒肉放題,八木橋絕對值得推薦。不論是豐富食材還是出色服務,他們無疑給予客人一次難忘又愉快的用餐體驗!
$1108 (Dinner)
2024-12-06 0 views
今日同朋友喺旺角行街,見到和牛燒肉任食放題晚市套餐好豐富,所以就Walk in入去。餐廳可以無限任點任食,座位寬敞而且舒適,可以慢慢傾偈、慢慢食。我哋揀咗A4和牛套餐,首先個款唔同嘅來一份,包括「A4黑毛和牛後腰肉」、「A4黑毛和牛三角腩」、「A4黑毛和牛牛肩」、「A4黑毛和牛薄切」。其中,我個人最鍾意「三角腩」,脂肪比例均勻,肉質香滑,無筋,有入口即溶嘅感覺。其次就係「和牛薄切」,油脂比較多,但係非常香口,充滿濃郁嘅牛肉鮮味。除此之外,仲有「澳洲M5黃牛後腿肉」,相比之下牛肉嘅脂肪比較少,比較有咬口。其他食材仲有:牛舌、醬汁燉牛筋腩、雞軟骨、雞中翼等等,雞翼同雞中翼已經預先調好味,所以裏面嘅肉都好入味,好正。另外,仲有多款海鮮可以選擇:雞泡魚薄切、原壳扇貝、原壳鮑魚、比目魚柳、鰻魚、沙嗲廣島蠔、虎蝦、多春魚等等。其中雞泡魚薄切好特別,好香口、好惹味。意想不到嘅係,仲有好多熟食可以選擇,例如:炸蝦天婦羅、吉列薯餅、一口炸芝士、香芋波波、炸蝦多士,全部即叫即製,新鮮熱辣,炸到脆卜卜,好好味。飲品提供罐裝飲品及紙包飲品可供選擇,其中有韓式飲品:荔枝梳打水,非常美味;仲有道地解茶,食得太飽,

飲品提供罐裝飲品及紙包飲品可供選擇,其中有韓式飲品:荔枝梳打水,非常美味;仲有道地解茶,食得太飽,可以幫助消滯。最後叫埋日式甜品和菓子、蕨餅,非常圓滿嘅一餐。

2024-11-30 0 views
成日覺得啲人講雞有雞味 牛有牛味好廢…唔知呢間真係刷新三觀,所有肉都係無味 (豬同扇貝係有味嘅)無論你叫乜嘢牛嘅部位都係無味仲好意思學人哋日本咁樣分幾個餐 我地叫左「霏餐牌」五百幾一個人 雖然佢係做緊買一送一優惠 所以人均二百幾但係如果我知道係呢個質素 我寧願唔食一到懷疑自己係食緊合成肉 然後研究咗好耐 應該唔係合成肉….冇味嘅原因應該係冰鮮肉解凍從來未試過食放題食到提前離開 同埋冇乜點叫嘢食九百幾個like應該係買返嚟….好差嘅體驗啲人做生意做到咁,唔怪之香港飲食業咁樣,真係冇得怨
成日覺得啲人講雞有雞味 牛有牛味好廢…
唔知呢間真係刷新三觀,所有肉都係無味 (豬同扇貝係有味嘅)
無論你叫乜嘢牛嘅部位都係無味
仲好意思學人哋日本咁樣分幾個餐
我地叫左「霏餐牌」五百幾一個人
雖然佢係做緊買一送一優惠 所以人均二百幾
但係如果我知道係呢個質素 我寧願唔食
一到懷疑自己係食緊合成肉
然後研究咗好耐 應該唔係合成肉….
冇味嘅原因應該係冰鮮肉解凍
從來未試過食放題食到提前離開 同埋冇乜點叫嘢食
九百幾個like應該係買返嚟….好差嘅體驗
啲人做生意做到咁,唔怪之香港飲食業咁樣,真係冇得怨
全部牛都冇肉味  冰鮮牛
2024-11-29 722 views
今日同朋友去咗旺角慶祝生日,呢一間餐廳見到上網嘅評分都幾高,見到啲嘢食都好吸引,今日就同朋友決定食好啲,揀咗佢最貴嘅套餐而家購買佢嘅套餐只係需要買一送一其實整體呢一個價錢嚟講同出邊一啲連鎖嘅任食餐廳都係差唔多價錢,我覺得都非常抵食,整體CP值都非常高!首先嚟咗A5和牛西冷,佢嘅花紋同埋問你都非常靚,而且又發嘅分布非常靚仔我男朋友都忍唔住即刻攞電話出嚟打卡其實佢整親嘅味道真係非常好,用咗日本最高級嘅牛肉!佢係油脂非常香,咬落去充滿和牛嘅香味!和牛拼盤,A4黑毛和牛三角腩,呢一種牛肉質有少少彈力,而且口感都有咬勁,每一啖都擁有香+濃郁既牛肉香氣,肉質嫩而多汁,入口嘅口感非常juicy, 絕對推介大家試一試!法茶牛舌:餐廳嘅牛舌係用法式嘅芥末醬成個味道非常特別我第一次試呢一個配搭,估唔到都幾有驚喜我同朋友都非常鍾意,佢嘅口感亦都做得唔錯,食得出餐廳本身嘅來貨都幾好!澳洲M5 和牛崩沙腩/澳洲M7 和牛嫩肩肉/澳洲M5 和牛外腿肉:呢三款嘅肉質就比較重肉味,油脂分布相對冇咁多,鍾意食少啲肥肉嘅朋友會比較鍾意食呢一種,佢燒完嘅時候會比較挺身,整體嘅口感比較有咬口!章魚小丸子,餐廳嘅章魚小丸子亦都

章魚小丸子,餐廳嘅章魚小丸子亦都非常好食再加埋佢自家製嘅沙律醬同埋少少七味粉鍾意食章魚小丸子嘅朋友真係不能夠錯過!

唔係清酒煮蜆(份)/半殼扇貝(隻)/沙爹燒廣島蠔:餐廳亦都提供好多唔同嘅海鮮種類我就鍾意食佢嘅比目魚嘅比目魚非常好食油香非常好!另外鍾意食海鮮嘅朋友亦都可以叫其他貝殼類嘅海鮮,例如清酒煮蜆,每一粒都充滿清酒嘅味道,而且餐廳喺清洗海鮮嘅時候非常乾淨,絕對冇沙!我就鍾意食扇貝非常鮮味!

最後食咗餐廳嘅甜品,我就揀咗朱古力泡芙,食到捧住個肚走!有機會會再返嚟幫襯!
  • A5和牛西冷
  • A4和牛
  • 比目魚西京燒
  • 甜品
  • 韓風瓷壺醬油牛肋肉
  • M5和牛西冷
  • 五色刺身盛合
2024-11-23 791 views
今日收工去旺角T.O.P 食左間燒肉 係商場最頂層 「八木橋燒肉」 有四款餐可以揀 今日就試下「雨」 餐俾佢個A5和牛西冷吸引左另外仲有A4黑毛和牛 包括三角腩 肩胛肉 和尚頭 後腰肉 全部都係任食!醬油牛肋肉好大條 最特別係會放喺一個啡色瓷壼裏面 好重牛肉味 肉質都好腍身海鮮有鮑魚 蜆 青口 虎蝦 鯖魚 沙嗲廣島蠔等等 比目魚西京燒甜甜地幾好食 仲有味淋魚干 呢度最貼心嘅係有張紙會話你知你點樣燒同埋燒幾耐🫶🏻飲品同平時啲放題一樣 好多選擇 啤酒$20一位任飲 最後甜品有大福 brownie 仲有其他雪糕雪條可以拎 「雨」餐有haagen Dazs雪糕 大滿足📍八木橋日式燒肉 (旺角)旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖

📍八木橋日式燒肉 (旺角)
2024-11-17 783 views
聽朋友講Top商場有間抵食嘅燒肉店做緊優惠,肉食獸嘅我當然唔會放過呢個機會🤤原來餐廳做緊三週年優惠,最貴嘅A4和牛「雨」套裝只需半價$554就可以食到,我哋兩條G立即點爆佢!!!醬料可以出自助區攞,個人鐘意燒肉汁+辣椒粉,十分惹味,燒肉汁甜甜哋開胃。 A5和牛西冷一坐低店員即上😍整塊西冷色澤鮮亮,油花均勻分布。第一口咬落,肉質十分嫩滑,牛味更濃。豐富嘅油花在口中釋放,帶來極致嘅味覺享受。生蠔都鮮甜美味A4和牛燒肉盛有五款肉可以品嚐,包括有和牛薄切、後腰肉、牛肩、和尚頭、三角腩。款款色澤都好靚。當中個人最愛係和牛三角腩和牛三角腩肉質柔嫩,比其他部位多一份嚼勁,愈嚼愈香口。腩位味道濃郁加埋豐富油花,令口感更上一層。海鮮方面有鮑魚、比目魚扒、鱔片、味淋魚乾,跟平常燒肉有啲唔同。味淋魚乾慢慢放上爐烤,愈烤愈香。有時食得太油太飽,可以燒返塊,感覺無咁油膩。韓風醬油牛肋肉已經調味好了的牛肋肉,肉質幾厚,所以要花少少時間燒。味道甜甜的,幾開胃。除咗牛肉類,都有豬肉、雞肉、牛舌、清酒蜆、蠔、扇貝、蔬菜🍠等等好多款式。小食類有天婦羅、炸物、烏冬麵忌廉蟹肉薯餅好味,新鮮熱辣辣。澳洲M5和牛質素都唔差㗎,雖

A5和牛西冷

A4和牛燒肉盛

韓風醬油牛肋肉

忌廉蟹肉薯餅好味,新鮮熱辣辣。澳洲M5和牛質素都唔差㗎,雖然無A4嘅油花但牛味都濃的。清酒蜆鮮甜,無沙👍🏻

飲品方面除咗有汽水可樂、烏龍茶類、仲有梳打水、青檸梳打…
趁佢仲半價,要帶埋家人嚟🤭🤭
2024-11-15 835 views
平時仲意去T.O.P食野,因為呢度好似有好多美食咁,同埋好近MTR,而MK又超方便。同朋友食左日本燒肉,叫左個霞餐,因為買一送一好吸引。今次食左黑毛和牛既唔同部位,包括三角腩、後腰肉等,口感好特別。呢個餐仲跟左個拼盤,有比目魚、魚乾、鰻魚同埋marinate左一排既牛小排,全部都好入味,好味道呀!而海鮮有青口、大蝦等,都好大隻,燒完好香好惹味。最後仲有2杯大大杯既哈根大師甜品,有cheesecake味同埋blueberry,正正子。
2024-10-15
2024-11-05 1005 views
朋友唔係好食生嘢,但又鍾意日式放題,呢個燒肉放題就啱晒,佢哋個「雨」套餐仲做緊半價優惠,食足120分鐘超過110品任你選擇,真係多到試唔晒!重點係呢個套餐有A5和牛西冷,脂肪分布非常均勻雪白,咁靚嘅扒當然唔需要太熟啦,燒到五成左右再剪開佢入口即溶,好好食!其他幾款A4和牛都唔輸蝕,個人鍾意牛三角腩肉味香濃,入口軟嫩得來有咬口~仲有茶壺漬牛肋條肉,食落超爽彈有咬口!除咗靚牛肉,仲有多款唔同海鮮,當中包括鮑魚、大蝦、生蠔、帶子、比目魚等等,而且餐廳仲好貼心將唔同種類嘅需要嘅時間貼咗餐桌旁,避免大家唔知燒幾耐先熟,而且侍應行過見到你有疑惑都會過嚟幫手睇睇,好細心!海鮮食物質素一啲都唔差,鰻魚燒起嚟非常香甜,比目魚又夠嫩滑!仲有多款前菜同蔬菜菇類,同任飲仲有Hagen Dazs,呢120分鐘真係好唔得閒!!

2024-10-29 1259 views
旺角八木橋,主打日式燒肉放題,有4款套餐選擇:雪、雲、霞和雨,而家餐廳有推廣,霞餐做緊買一送一,雨餐更可享有半價優惠。我哋揀左雨套餐,有多達110+食材選擇,無限任食,仲要食足120分鐘,非常超值。A5岩手和牛西冷:豐富既油脂充滿整個口腔,回味無窮。四品和牛燒肉盛:A4黑毛和牛薄切,A4黑毛和牛和尚頭,A4黑毛和牛三角腩,A4黑毛和牛牛肩,A4黑毛和牛後腰肉,A4級數果然非常之高質,而且擺盤好靚。韓風瓷壺醬油牛肋肉:牛肋肉成條上,醬油好有韓式風味。香蔥薄切和牛:肉質非常柔軟,燒烤後更加可口。鮑魚:口感煙靭有咬口。味淋魚干:烘乾後,油脂清香,下酒一流。比目魚西京燒:魚肉質感細緻,西京燒汁味道甜甜哋。前菜:            中華沙律、味付螺肉炸物:               炸蝦多士、蝦天婦羅、章魚小丸子、忌廉蟹肉薯餅甜品:紅豆和果子、明月冰卷、日式蒴餅、雲厘拿泡芙總結,座位闊落,食物種類多,性價比高。

A5岩手和牛西冷:豐富既油脂充滿整個口腔,回味無窮。

韓風瓷壺醬油牛肋肉:牛肋肉成條上,醬油好有韓式風味。

香蔥薄切和牛:肉質非常柔軟,燒烤後更加可口。

鮑魚:口感煙靭有咬口。

味淋魚干:烘乾後,油脂清香,下酒一流。

比目魚西京燒:魚肉質感細緻,西京燒汁味道甜甜哋。

前菜:
中華沙律、味付螺肉

炸物:
炸蝦多士、蝦天婦羅、章魚小丸子、忌廉蟹肉薯餅

甜品
紅豆和果子、明月冰卷、日式蒴餅、雲厘拿泡芙

總結,座位闊落,食物種類多,性價比高。

Type of Meal
  • 韓風瓷壺醬油牛肋肉
  • 鮑魚
  • 味淋魚干
2024-10-23 1276 views
今日和朋友去旺角行街食飯。 這區真的有很多選擇,朋友話要吃燒肉放題! 八木橋在旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖,港鐵旺角站 B3 出口就到。 餐廳的裝潢好有時代感,有大型卡位,坐得舒服。 這裡是主打日式燒肉放題, 提供多款放題套餐:雪、雲、霞和雨。 餐廳有推廣優惠:霞餐推廣買一送一, 雨餐推廣半價優惠。 我哋嗌咗雨餐,有近100多種食材選擇,認真超值! *A5和牛西冷熟成極上A5和牛西冷,一大塊上。 脂肪分佈均勻,肉質新鮮;直接放上爐燒烤,香氣四溢! 烤熟後用較剪剪開來食。 入口即融,滿口油香。 真是極品,簡直一流! *日本直送A4和牛盛、和牛牛肩、和牛三角腩、A4黑毛和牛、牛舌全是品質十分高的食材,可以任食試不同的部位,肉味濃,油脂豐富,係高級的味道。 *味淋魚乾、 韓風瓷壺醬油牛肋肉 很特別比較少吃到。 牛肋肉整條燒再用較剪剪開來燒熱,很香口,肉汁四溢! 味淋魚乾燒至乾脆,口感一流 *鮑魚、比目魚西京燒、刺身級生蠔非常新鮮嘅食材,生蠔肉質滑嫩多汁。 比目魚燒至魚皮焦,好美味! 鮑魚有鮮甜味又爽口! *海鮮、小食、

*A5和牛西冷

*味淋魚乾、 韓風瓷壺醬油牛肋肉

*鮑魚、比目魚西京燒、刺身級生蠔

*海鮮、小食、天婦羅、甜品都係無限追加。 啤酒和飲品自取,最後吃Haagen-Dazs雪糕,真的大滿足。

八木橋提供的食物質量超高,食材高級和新鮮,係日式燒肉放題的首選。 價錢又唔係貴,會再來捧場!
2024-10-22 1069 views
可以傾到計既燒肉放題👍🏻👍🏻環境好安靜,可以傾到計句我地叫左雨餐,兩個鐘慢慢食。西冷好林好甜,啲肉好有肉汁。A4黑毛和牛三角腩最好食最有牛味,入口即溶,真係想叫多幾碟。第一次燒鮑魚,先知道原來個殼唔可以燒,鮑魚鮮甜彈牙有口感。值得一提:店員服務態度好,上菜速度快,值得欣賞。一啲都唔似出面嗰啲放題咁上菜慢慢嚟,好似唔想俾你食咁。同埋店員好快會幫手換燒嗰塊板,間店嘅抽氣都抽得好好,冇乜油煙。炸物都有不少選擇:炸芝士真係好好食呀,有拉絲。另外佢都有好多天婦羅嘅選擇,全部都好脆好新鮮。飲品同埋甜品嘅選擇都多,有我老公最鍾意食嘅榴槤雪條。
可以傾到計既燒肉放題👍🏻👍🏻環境好安靜,可以傾到計句

我地叫左雨餐,兩個鐘慢慢食。

第一次燒鮑魚,先知道原來個殼唔可以燒,鮑魚鮮甜彈牙有口感。

飲品同埋甜品嘅選擇都多,有我老公最鍾意食嘅榴槤雪條。
2024-10-21
Type of Meal
Dinner
  • M5和牛西冷
2024-10-21 825 views
第一次食依間燒肉, 見無人排隊就入去食, 人均$400. 但所有食物質素都極差. 叫左個中價位既set, 無論牛既質素定係豬, 小食, 炸物, 全部都好唔掂…啲肉全部咬唔爛, 食第一舊已經想放棄離場. 睇晒comment先入去食, 都大中伏. 未食過一間燒肉係咁難食, 倒貼都唔會再去…
2024-10-20 752 views
呢間餐廳喺旺角TOP 商場,地理位置非常方便,餐廳一共有四款放題套餐今次就食豪啲,揀咗A4日本和牛放題😍有兩個鐘頭時間,唔使擔心要趕頭趕命咁食呢個餐一共有110+款食物,最特別係有呢啲任食⭐️6款日本A4和牛⭐️任食生蠔🦪,扇貝,虎蝦🦐,鮑魚,比目魚⭐️Haagen Dazs🍨🔸6款日本A4和牛最特別係西冷部位係完整塊咁俾你去燒,仲要切得幾厚😍好少放題餐廳會咁樣提供,非常吸引絕對係呢一個餐嘅必食推介西冷雪花好靚,分佈非常平均,不愧為A4和牛其他個五款,牛肉味濃郁,加上燒完過後油脂香味散發晒出嚟未食已經俾啲香味吸引住😆😆🔸海鮮海鮮有多款選擇,生蠔,扇貝,虎蝦🦐,鮑魚,比目魚,CP值高生蠔🦪口感Creamy又新鮮,一啲腥味都冇燒海鮮嘅時候特別係燒比目魚,要記得唔好返嚟返去,如果唔係啲魚肉好容易散哂個人幾鍾意食呢個比目魚,肉質鮮嫩😀🔸炸物,天婦羅炸物係即叫即炸,保證非常之脆同埋熱辣辣推介炸天婦羅蝦🍤🔸甜品呢度有各式各樣嘅小蛋糕,雪條都係任食最特別係任食嘅Häagen-Dazs🍨因為餐廳食物選擇太豐富,今次淨係食咗一杯,揀咗最特別嘅士多啤梨芝士蛋糕味🍓🔸服務呢度啲職員都幾熱心,會主動幫你換個鐵板,同
今次就食豪啲,揀咗A4日本和牛放題😍
有兩個鐘頭時間,唔使擔心要趕頭趕命咁食

呢個餐一共有110+款食物,最特別係有呢啲任食
⭐️6款日本A4和牛
⭐️任食生蠔🦪,扇貝,虎蝦🦐,鮑魚,比目魚
⭐️Haagen Dazs🍨

🔸6款日本A4和牛
最特別係西冷部位係完整塊咁俾你去燒,仲要切得幾厚😍
好少放題餐廳會咁樣提供,非常吸引
絕對係呢一個餐嘅必食推介
西冷雪花好靚,分佈非常平均,不愧為A4和牛

其他個五款,牛肉味濃郁,加上燒完過後油脂香味散發晒出嚟
未食已經俾啲香味吸引住😆😆

🔸海鮮
海鮮有多款選擇,生蠔,扇貝,虎蝦🦐,鮑魚,比目魚,CP值高
生蠔🦪口感Creamy又新鮮,一啲腥味都冇
個人幾鍾意食呢個比目魚,肉質鮮嫩😀

🔸炸物,天婦羅
炸物係即叫即炸,保證非常之脆同埋熱辣辣
推介炸天婦羅蝦🍤

🔸甜品
呢度有各式各樣嘅小蛋糕,雪條都係任食
最特別係任食嘅Häagen-Dazs🍨

🔸服務
呢度啲職員都幾熱心,會主動幫你換個鐵板,同埋提你啲嘢食要燒幾耐,唔同嘅肉類用咩火燒
2024-10-20 662 views
餐廳位於旺角T.O.P,位置方便,餐廳環境大更有多張卡位,店員服務好,密密幫我哋換鐡板👍🏻Menu有雪、雲、霞和雨多個餐選擇,我們點咗「雨」餐 | $1,108A5岩手和牛西冷A4黑毛和牛三角腩A4黑毛和牛牛肩A4黑毛和牛後腰肉A4黑毛和牛和尚頭A4黑毛和牛薄切A5和牛西冷大大塊,雪花靚夠大塊,肉質鮮嫩有彈性,牛油香氣濃郁😍😍和牛後腰肉肉質細膩,瘦肉較多唔會太韌。和牛三角腩肥美厚身,油脂偏多分布均勻,肉質軟嫰,比後腰肉更軟。和牛和尚頭軟腍香甜,帶點牛肉清香😋😋😋韓風瓷壺醬油牛肋肉帶有豐富油脂同牛肉鮮味,再用上韓式醬油醃得好入味比目魚西京燒燒到外脆細緻多汁,入口即溶鮑魚厚肉爽身,十分鮮甜除咗牛肉,仲點咗豚肉、雞、虎蝦、扇貝、天婦羅、沙律、菇類和麵食等等。最後點會唔食甜品?自助區有多款冰條、飲品,食埋Haagen-Dazs就非常完滿😋😋😋
A5岩手和牛西冷
A4黑毛和牛三角腩
A4黑毛和牛牛肩
A4黑毛和牛後腰肉
A4黑毛和牛和尚頭
A4黑毛和牛薄切
韓風瓷壺醬油牛肋肉
帶有豐富油脂同牛肉鮮味,再用上韓式醬油醃得好入味
比目魚西京燒
燒到外脆細緻多汁,入口即溶
鮑魚
厚肉爽身,十分鮮甜
2024-10-17
$550 (Dinner)