2023-11-21 2730 views
【 和牛燒肉好高汁汁汁 】成日行TOP都會經過見到呢一間燒肉店,近期發現Openrice做緊85折優惠🤭有殺錯無放過啦,咁趁有優惠就一於book位食喇~餐廳擺設偏日系,座位都相當寬敞,環境整潔又坐得舒服,先可以好好enjoy用餐架嘛😌—#🍻🍖 質素:🍱「雨」套餐雨套餐已經包含了另外三款套餐|雪、雲、霞|所有款式的食物,還有特定款式 - A5和牛西冷,西冷份量份量頗大,牛味濃郁🦐海鮮類則有比目魚西京燒、鮑魚等等,比目魚燒烤過後魚油盡出,外皮香脆魚肉軟嫩,大家無需擔心唔識點燒鮑魚&比目魚☺️餐廳都幾貼心地有張燒烤小貼示教大家點燒會最好食燒烤送酒的最佳配搭,當然係味淋魚干,燒到夠香口,食一啖再飲啖酒👌🏻😌完美配搭🥩仲有其他肉類:A4黑毛和牛後腰肉、A4黑毛和牛和尚頭、A4黑毛和牛三角腩等,每款都佈滿油花,牛味突出🍦最後當然唔少得食多杯Häagen-Dazs雪糕,食埋甜品先至滿足😋—🍻 #八木橋日式燒肉 🍖📍旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖—#hkFoodie #hkfood #foodblog #相機食先#foodie #foo
【 和牛燒肉好高汁汁汁 】

#🍻🍖 質素:

🍱「雨」套餐

🍻 #八木橋日式燒肉 🍖

#foodie #foodporn #hkfoodblogger
#香港美食 #美食 #好吃 #食評 #香港食評
#旺角 #旺角美食 #燒肉 #日式 #日本菜
2024-05-02 0 views
位於旺角既八木橋,係一直深受香港人喜愛嘅燒肉店。最近佢哋慶祝緊餐廳三周年,推出咗一個特別套餐優惠。八木橋嘅地理位係旺角T.O.P.建築物內,呢個係翻新過嘅建築物,營造咗一個時尚且獨特嘅用餐環境。雖然而家好多香港人鍾意北上品嚐美食,但八木橋以高質量嘅食物選擇吸引食客。通過網上預訂並提前三日,可以延長用餐時間至四個鐘,呢樣嘅優惠比顧客更多時間盡情享受燒肉放題嘅美食饗宴,令人更加覺得物超所值。而講到食物種類同品質,八木橋絕對唔會令人失望。佢哋提供嘅日本和牛、Häagen-Dazs雪糕、刺身級嘅生蠔膈Asahi啤酒,全部都係任食。呢啲高質量嘅食材令人目不暇給。日本和牛嘅優質肉質,新鮮嘅生蠔同埋多樣嘅燒肉選擇,都令人食得十分高興。而無限制食Häagen-Dazs雪糕同飲Asahi啤酒更加係一大亮點。無論鍾唔鍾意北上搵美食,八木橋都係一個值得一試嘅餐廳。

無論鍾唔鍾意北上搵美食,八木橋都係一個值得一試嘅餐廳。

2024-05-02 0 views
趁着放假同朋友去旺角食好嘢,朋友介紹一間位於旺角T.O.P商場的餐廳,八木橋日式燒肉,近日有三周年限定優惠,提前三日訂位,可以有4小時用餐時間,食燒肉放題可以慢慢食,真係正。餐廳日本A4五品和牛放題任食,和牛質素相當高,油花分布均勻,入口即溶,肉質軟嫩,燒起上嚟食都仍然好多汁,真係食唔停,叫完一碟又一碟,好抵食。燒牛肉之外,仲有生蠔大蜆可以一齊燒,刺身級生蠔超大隻新鮮,就算燒左來食都感覺到海水味相當濃郁。清酒煮大蜆,鮮甜好食。餐後甜品食埋Häagen-Dazs雪糕,完美滿足的一餐。

餐後甜品食埋Häagen-Dazs雪糕,完美滿足的一餐。
2024-04-26
2024-05-02 0 views
八木橋日式燒肉,位於旺角T.O.P商場4樓,餐廳以日式燒肉為主打,餐廳佈置相當日式,環境整潔舒服座位寬敞。最近仲做緊三周年限定優惠,朋友喺三日之前訂位免費升級到4小時用餐時間,仲可以任食日本A4和牛,真係可以慢慢食慢慢嘆。餐廳和牛質素相當高,油花分明,肉質顏色光澤鮮明,一睇就知係靚嘢,和牛入口軟嫩好食,牛肉味相當濃郁,幸福感滿滿。除咗和牛之外,燒鮑魚都好好食,鮑魚相當新鮮大大隻有咬口。餐後仲可以任食Häagen-Dazs雪糕,真係飽到上心口。

除咗和牛之外,燒鮑魚都好好食,鮑魚相當新鮮大大隻有咬口。

餐後仲可以任食Häagen-Dazs雪糕,真係飽到上心口。
2024-04-25
2024-04-29 0 views
八木橋原來3週年啦!早排經過八木橋見佢做緊優惠,原來係3週年限定優惠!只要提早三日網上訂座,就可以將用餐時間升級至四小時,抵食好多!同朋友提早訂座黎食,呢度燒肉種煩好多,同朋友都每樣點左d。值得一提佢燒肉汁,同燒肉好夾!呢度既套餐有四款,雪<雲<霞<雨,每高一級都係on top再加食材選擇,去到霞級別已經有近百款選擇,非常多野揀! 頭盤有熟成和牛西冷、mozzarella芝士雞腿肉、韓風瓷壺醬油牛肋肉、米澤三元豚肉,等等,食完頭盤都已經好滿足!除左頭盤,仲可以任點仲可以任點唔同種類既同和牛,大多數都係韓式風味,仲有刺生級生蠔任食,超爽!除左牛肉,仲有唔同種類嘅蔬菜、雞肉、海鮮同炸物。其中海蝦幾抵食,大大隻夠爽口。蔬菜類一定要試黑松露牛油雜菌,超香口!最開心係有Asahi任飲,超爽!

最開心係有Asahi任飲,超爽!
八木橋呢間日式燒肉之前已經食過 一直都想再去食 見佢最近出咗個三周年套餐,早三日經網上訂座就可以有呢個優惠仲要俾你食足四個鐘 而星期五六日都只係加$20 咁我緊係即刻Book😍😍😍係香港任飲任食 仲要係和牛嘅燒肉放題真係唔多,佢既牛肉真係好食🥩 無論係顏色肉質定係味道都食得出係比較新鮮 唔會係雪咗好耐嗰啲貨😌 除咗任食和牛仲有任食蠔 帆立貝 青口 鮑魚 蜆🦪等等海鮮👅 強烈推介燒鮑魚,好彈牙 煎香好好食😋佢嘅甜品飲品質素都幾好,有任食Häagen-Dazs雪糕同埋Asahi啤酒 🍻,和牛燒肉配日本啤酒真係不得了🤟🏻餐廳整體環境都好乾淨,上菜收碟都好快 服務唔錯架。
餐廳整體環境都好乾淨,上菜收碟都好快 服務唔錯架。
2024-04-26 0 views
出邊好多放題店成日都會預先整定食材,當啲客人想叫嘅時候就呈上去,不過呢一間放題就唔同啦,好多嘢都係即叫即整😍保證新鮮💁🏻‍♀️點解我會知?因為我食得出佢嘅天婦羅係即炸😆香脆可口嘅炸蝦真係令我一試難忘成餐飯我食咗超過20舊🫣叫到我個friend都覺得驚🤣佢哋唔會話炸到好厚粉,或者炸到過老,反而蝦肉仍然好彈牙👍🏻超水準😚另外佢哋而家有優惠,可以食足四個鐘😂啱晒我哋呢啲大食怪!每一次食燒肉都覺得時間唔夠,因為等佢燒得來又食唔切😮‍💨呢度上菜又上得快👐🏻,個爐又夠猛火,放咗啲嘢食落去好快就食得🙌🏻終於有一間食得飽嘅放題店😻

終於有一間食得飽嘅放題店😻
2024-04-25 0 views
出街食飯比人限90分鐘交枱真係食都食得唔盡興, 見哩間有個3週年限定優惠, 早3日經網上卜位就可以食足4小時, 即卜!哩度以卡位為主, 所以坐得都幾舒服有自己既空間。除左多款肉類同小食之外, 哩晚既重點一定係日本A4五品和牛,  D牛既油花充足食落嫩口又重牛香, 叫左幾round都一樣高質。另外海鮮都有質素又幾多款, 鮑魚, 大蝦, 扇貝全部大大隻, 仲有最中意係刺生級生蠔,比平時食既廣島蠔更加大隻飽滿, 任食4個鐘黎講真係好滿足。飲品除左基本汽水, 茶飲, 仲有Asahi啤酒任飲, 朋友話唔洗就住就住飲得好盡興。仲有唔小得甜品!! 最尾就算好飽都要食番兩杯Haagen Dazs, 捧住個肚埋單。
哩度以卡位為主, 所以坐得都幾舒服有自己既空間。

2024-04-24 0 views
朋友約我去食飯,我地揀左大家都方便嘅位置,可以傾多陣🥰呢度真有好多海鮮🦞扇貝、蜆肉、蝦等等,之仲有又大隻又新鮮嘅生蠔,全部都係任食🥳每隻蠔都係肥美厚肉,喜歡蠔嘅真係超級爽呀😍佢哋嘅牛肉都好正😊尤其是係A4😍肉質超細膩,好重牛肉香氣,燒完之後加少少燒肉醬汁就更加Yummy😚我同朋友都係酒鬼所以仲飲多左幾杯添🤣食燒肉一定要配酒精先夠過癮!熟食都唔錯,勁多選擇😚我地都食到好滿足呀,又傾、又食、又飲,開心指數爆曬燈呀
朋友約我去食飯,我地揀左大家都方便嘅位置,可以傾多陣🥰

2024-04-18 73 views
肉類好ok喎‼️呢一間放題店,好耐之前我都嚟過一次,嗰陣時係同屋企人嚟嘅。我仲記得以前好似冇咁多嘢食🤔今次同朋友再嚟嘅時候就非常驚訝!一入座已經發現勁多人🤣坐到滿晒咁滯🥵,好彩有提早book位,如果唔係應該要等勁耐🫣今次另外記憶點最深刻嘅就一定係佢哋嘅A 4和牛拼盤🤩,無論係第一次上嘅嗰一盤定係之後再橋嘅嗰啲質素一樣都係咁穩定🫶🏻,油脂分布超平均,靚年👍🏻另外佢哋嘅熟食同埋冷盤都好唔錯!整體嚟講食物款式好多選擇,成個Menu差唔多超過110款💁🏻‍♀️,另外仲可以任食海鮮😳,難怪個個都趁佢三周年嘅時候嚟‼️除咗有優惠之外仲可以食足四個鐘,唔使趕頭趕命咁樣搣蝦殼!
肉類好ok喎‼️

朋友唔帶我嚟T.O.P呢個商場我都唔知原來呢度咁多嘢嘢食😵,一嚟到呢一個商場已經見到呢一間餐廳大排長龍🫣我心諗放題啫有幾好食呀🙄,點不知原來聽我朋友講因為佢哋近排做緊三周年優惠,所以勁多人都趁呢段時間嚟食🥵吸引咗唔少人流,提早預約先會有優惠🥳好彩我個friend醒。首輪上菜嘅牛肉已經震撼到我🤩,我冇諗過放題都可以咁高質😏,啲和牛靚到一個點🤭,最重要係食落超有牛肉香氣。佢另外用一個碗仔裝住咗一個牛肋肉,呢個牛肋肉都係好好味嘅,用咗韓國嘅醬汁去醃製而成💁🏻‍♀️。食落一啲都唔鞋口其後我哋仲可以去餐牌度點餐,足足大概超過100款任君選擇😱其實成晚我哋都不停點😆但係唔知點解仲未試晒成個Menu🥹,可能因為佢有太多嘢食好好味,令到我哋瘋狂係咁點🤣

2024-04-11
  • M5和牛西冷
  • 海鮮
  • 韓風瓷壺醬油牛肋肉
2024-04-12 84 views
如果你要食放題我就會推薦你哋黎呢一間👉🏻八木橋👈🏻,因為原來而家做緊三周年優惠,提早訂位就可以坐耐啲食耐啲‼️🫶🏻佢哋嘅黑毛和牛超正,係A4級!油脂分布超平均😳好靚嘅油花🙀,冇諗過係放題可以食到呢啲質素❤️除此之外佢都仲有天婦羅都係超值得推介,食落口感超香脆,一啲都唔肥膩,呢一隻蝦蝦天婦羅🍤仲要超肥美。芝士雞腿肉都係另一個我order得最多嘅食物,我自己就鍾意分開燒,雞肉差唔多熟嘅時候就放落芝士入邊🧀勁多芝士增加邪惡感。最後唔可以忘記嘅就梗係食佢哋嘅甜品啦🤭佢哋啲甜品款式好多🫶🏻啱晒鍾意食甜食嘅女孩子🍫

2024-04-12 46 views
八木橋日式燒肉地址:旺角彌敦道700號T.O.P This is Our Place 4樓409A & 409 B號舖大家知唔知其實旺角有間CP值燒肉放題店😎,唔單止有主打任食日本A4五品和牛😍,而且仲可以任食刺生級生蠔(熟食) ; Haagen Dazs 雪糕和任飲Asahi啤酒等等等😋。作為肉控的我,當然要第一時間叫個3週年套餐 🥩🥩🥩🥩🥩🥩🍲啦~牛肉件件都好雪花分明濃郁🤩,而且咬落都好爽口和肉味濃郁🤤,真係CP值幾高,加上大量食刺生級生蠔(熟食),真係食到好開心😎。P.S 呢㗎3週年套餐,早3天經網上訂座仲可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐時間(星期五六日+$20)#nicefoodie旺角----------------#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover  #delicious  #hk  #香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #打卡  #旺角 #香港口味  #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食
八木橋日式燒肉

#nicefoodie旺角

----------------
#food #hkfoodblog #hkgoodblogger #foodie #foodblogger #goodstagram #hkfood #hkfoodie #hkfoodlover  #delicious  #hk  #香港 #香港美食 #美食 #旺角美食 #打卡  #旺角 #香港口味  #隱世美食 #隱世小店 #半價優惠 #人氣餐廳 #人氣美食  #香港好去處  #和牛燒肉 #日本燒肉
2024-04-09 58 views
今次來到旺角食燒肉,TOP這家店一直都想來,這次看到有個三週年套餐活動就馬上訂了!燒肉一定要是高品質的才好吃,有很多的食材可以選擇!任食日本A4五品和牛🥩和牛真的和其他的牛肉會不一樣喔!這個和牛油脂分布均勻,烤的時候會把多餘的油分烤走,剩下的油和肉味結合得很好,還是無限任吃!👍有不同的部位可以選擇,三角腩、肩胛肉、和尚頭和後腰肉,好好吃😋有個韓風瓷壺醬油牛肋肉!醃製好的也很好吃~當然還有其他的牛肉也很不錯喔!還有很多的食物可以選擇!任食生蠔🦪,海鮮,炸物等等!還有無限的哈根達斯雪糕可以吃👍食得好飽好滿足!P.S 記得3週年套餐*要早3天經網上訂座!這樣就可享3週年限定優惠及升級至4小時用餐時間(星期五六日+$20)!!就可以享受下面的美食啦- *任食日本A4五品和牛- *任食刺生級生蠔(熟食)- *任食Haagen Dazs 雪糕- *任飲Asahi啤酒

任食日本A4五品和牛🥩

- *任食日本A4五品和牛
- *任食刺生級生蠔(熟食)
- *任食Haagen Dazs 雪糕
- *任飲Asahi啤酒
2024-03-28
2024-04-09 41 views
今日黎到八木橋! 佢既焥肉放題真係令我回味無窮! 好想快D再食! 八木橋係TOP 勁方便, 咁岩適逢佢地3週年, 佢地有個3週年套餐, 早3日上網訂位可以有3週年限定優惠同埋仲可以升級到4個鐘頭用餐時間!真係好抵食! 好彩友人一早訂左位, 因為我地係星期5既關係所以要+$20, 但都好抵! 我地既套餐係可以任食日本A4五品和牛, 仲有刺身級生蠔, 不過就係熟食, 又有任食haagen dazs 雪糕, 同任飲asahi! 真係食到我地勁滿足! 超高質! D 牛肉好重牛味, 同埋雪花分明, 食落唔會太油仲覺得好岩我口味! D蠔勁大粒, 望落好震撼! 食落都好好食! Haagendazs 都好正, 任食真係過足口癮! 大滿足!