2021-01-29
琴日放學走嘅時候已經成夜晚七點,所以又要買外賣。行過見到 @cocopig.hk 都幾多街坊係到排隊等外賣,咁就跟埋去試下~🐔 特色椰香海南雞飯 $38啲飯嘅椰香味幾正,又唔會好似普通嘅海南雞飯咁油膩。我淨係鍾意食白色嘅雞肉,好驚啲啡色嘅肉,呢個就啱晒我,而且瘦得來唔會柴,健康又好味😋🐔 香辣口水雞飯 $38啲雞好嫩滑,辣醬同辣粉滲透曬係飯入面,真係熱辣辣,適合鍾意食辣嘅朋友🌶️🔥🥗 青木瓜大蝦沙律 $30成日食肉,要食啲菜先得🤭 同普通沙律唔同,呢個係充滿蘿蔔絲同埋🦐,我比較鍾意呢種口味多啲,唔洗成日淨係食生菜咁寡,好似食草咁😂🥣 湯 $0有大大粒白蘿蔔~🥤 熱情豐盛 +$12呢個好適合外賣,唔驚倒瀉,仲可以重用個杯,無咁浪費!飲落酸酸地,有紅棗同埋熱情果籽,食完辣野飲呢個幾爽~🍑 日本白桃乳酸梳打 +$12撈勻之後嘅漸變色幾靚,飲落好有驚喜,白桃同乳酸甜甜地,再加埋梳打嘅少少刺激感,真係又睇得又好飲!🍴紙飲管好靚,而且比較環保♻️💰 $130
🐔 特色椰香海南雞飯 $38
🐔 香辣口水雞飯 $38
🥗 青木瓜大蝦沙律 $30
🥣 湯 $0
有大大粒白蘿蔔~
🥤 熱情豐盛 +$12
🍑 日本白桃乳酸梳打 +$12
🍴紙飲管好靚,而且比較環保♻️
💰 $130