2023-01-10
次次經過都見到佢嘅裝修幾靚,又好耐冇食烤魚就一於嚟試吓呢一間,我哋叫咗絕品烤魚(優惠組合)$268,我哋揀咗藤朝青椒口味同埋酸菜泡椒口味,兩款口味都係小辣,另外叫咗火鍋配料,每款都係$17,有鴨血、蓮藕片、響鈴、雲耳仔,小食有烤茄子($38)同埋蔥油拌麵($38),飲品方面就叫左青瓜青檸梳打($48)同埋百香果茉莉綠茶($38)😍😍烤魚分開兩邊,一邊一種口味,兩種口味都岩曬重口味人士,因為越煮越辣同麻😍😍條魚一上到黎就有個爐熱住,而且唔算多魚,魚肉滑身,兩個口味都好夾,藤椒青椒口味就麻辣多d,酸菜口味就清爽少少,亦都冇咁多油,兩款口味交換食下都幾好,而佢地既配料都食得出好新鮮😋😋尤其是鴨血同埋蓮藕片,鴨血好滑,蓮藕片好爽脆,推薦推薦😍😍小食方面,烤茄子都係一上到就有個爐熱住,咁就唔驚凍咗,茄子本身都已經燒到好軟身同加埋爆多嘅蒜蓉,超好食😍😍,而蔥油拌麵嘅份量都唔少,食落都好香蔥油味,因為都唔會太油,最啱食黎嚟解辣🤣🤣兩款飲品都有驚喜,百香果茉莉綠茶唔算好甜,青瓜青檸梳打仲好清新同薄荷,都幾唔錯🤣🤣喺餐廳入邊都坐得好舒服,而且我見台台都有叫烤魚,但係店裏面都唔會好大煙或者好侷促,抵讚🤣🤣