2009-09-05 11 views
晚間在新寶戲院睇戲, 散場選擇以扒醫肚在戲院的斜對面, 就係扒王之王, 餐廳要上樓, 不過好彩有"車立", 都唔駛爬樓梯咁辛苦 環境幾舒服, 雖然燈光唔係好充足, 但勝在樓底高同坐位之間有比較多的空間, 一點都唔焗促我自己食一份厚切西冷扒, 9oz 的, 五成熟, 要黑椒汁, 扒的肉質很好, 沒有任何鬆肉粉加工過, 天然的味道, 牛扒幾juicy, 厚度適中, 我選擇了用鐵板上, 始終比較香, 好食好多! 一份扒收 $148, 但覺得都係值得的因為叫了扒, 所以可以優惠價錢$14 要十粒無殼的田螺肉, 配薯蓉, 味道就... 難食 早知唔叫.. 不過塊扒真係唔錯, 所以even 田螺失敗了, 依然要俾個笑!
晚間在新寶戲院睇戲, 散場選擇以扒醫肚

早知唔叫..