2008-07-28 7 views
想試呢間好耐,今次終於有機會黎到﹗呢間小小的舖頭都幾偏僻,一坐低就叫左幾樣野:蒜泥白肉:好多蒜,好惹味,薄薄又帶點肥膏o既豬肉,爽口又香﹗紅油抄手:原來係冇餡的,不過個皮好薄好滑,唔知係咪自家整架呢﹖﹖好開胃呀﹗手拍黃瓜:呢個有應有o既爽甜同酸酸辣辣,好快又ko﹗夫妻肺片:雖然好食,但係分量比較少涼拌米線:有D肉燥,甜甜地又辣辣地,夏天食真係好爽羊乳餅:雖然個個都話好羶但係我覺得好似芝士咁香,所以我包辦晒﹗所有食物價錢幾平所以份量都偏細,所以後來食完一碟又叫一碟,追加的有:麻辣雞煲:偏向麻多過辣,不過真係好惹味﹗特別係吸晒汁o既雞皮﹗水煮牛肉:都係惹味食物,份量都係比較細,不過又係好快就清晒﹗虎皮椒舞茸菌:佢另外有一味係淨虎皮椒,聽講係辣到噴火,今次就試左呢個先,個虎皮椒其實都唔係想像中咁辣,個舞茸菌咁咸咸鮮鮮咁,不過食得多就覺得咸左少少。總括黎講,食物有水準,不過份量偏細,一次過可以試好多個菜,今次去都食左大部分想食o既野,至於下次想食果D都諗定﹗食物普遍都係有水準,亦唔係話好辣,價錢又相宜,抵去﹗
想試呢間好耐,今次終於有機會黎到﹗

呢間小小的舖頭都幾偏僻,一坐低就叫左幾樣野:

手拍黃瓜:呢個有應有o既爽甜同酸酸辣辣,好快又ko﹗
夫妻肺片:雖然好食,但係分量比較少
涼拌米線:有D肉燥,甜甜地又辣辣地,夏天食真係好爽

蒜泥白肉
手拍黃瓜
麻辣雞煲
虎皮椒舞茸菌
$80 (Dinner)
  • 麻辣雞煲,羊乳餅