2017-11-24 1482 views
媽媽朋友介紹來這間天天雞煲,所以就決定在媽媽生日時來吃晚飯,實在太驚喜了,一定要寫食評。我們點了鮮椰子雞煲,真係有新鮮椰子肉,隻雞是新鮮雞,雞肉好滑,湯底有馬蹄椰子好甜好正。打邊爐食品我們點了安格斯牛肉,二百零蚊好大碟;兩碟美國肥牛相形失色;響鈴超鬆脆,食完一兜要再encore;魚蛋好爽、滑魚滑好好味。店員服務都很好,打來訂位都好有禮貌。我們買了生日蛋糕去,食完雞煲就叫人幫我們拎上黎,但叫左好多次都未上,我們等到開始有點不耐煩,但見到餐廳的確好忙,唯有繼續等;點之突然全店關燈,電視仲播生日歌(好似去唱k拎蛋糕入黎甘),真係超驚喜,沒想到甘有心思會這樣把蛋糕送上黎,仲影左張即影即有相,媽媽超開心。這餐飯真得好滿足,服務好窩心,一定會再來。其實無咩影到食物相。

店員服務都很好,打來訂位都好有禮貌。

這餐飯真得好滿足,服務好窩心,一定會再來。

其實無咩影到食物相。

2017-11-23
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday