2019-08-28 690 views
同事就last day,於是約埋幾個同事兼朋友預早一起食farewell飯,Last day同事就決定到定食doraya食。我們一行4人,悄悄地取得共識提早放工去餐廳取票,不過即使7點前到餐廳都等了差不多45分鐘先可以入餐廳。其實這間餐廳我光顧了好幾次,除左到訪銅鑼灣都有到訪尖沙咀分店,由舊記憶中記得餐廳的定食都不遜色。我本身比較貪心,想一次過食到多點不同的刺身,於是就點了粒粒海鮮壽司飯定食。粒粒海鮮依舊新鮮,飯是壽司飯,一口一口「粒粒飯」幾好食~ 我(和朋友)都有一段時間沒有光顧了,定食質素不見下降,但朋友同我都有個感覺定食份量小了。即使將來有何改變,希望餐廳能保持食物質素啦🙏🏻

粒粒海鮮壽司飯定食

粒粒海鮮壽司飯定食