好味指數😋😋😋😋回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️開心指數🤗🤗🤗又到咗食外賣日,今日雖然天氣好熱,作為米線控嘅我,又心郁郁好想食又熱又辣嘅米線!呢間都係我不時會買外賣食嘅,作為雲南米線,佢個湯底都好唔錯,中辣都算幾辣,唔食得辣嘅就最好叫少辣,我自己就係鍾意佢個湯底同埋佢個辣度,辣得好鬼爽!唯一有啲唔開心嘅係,明明我叫咗3個餸,打開碗麵發現佢只係俾咗2個餸我,冇俾到麻辣豬耳我!呢方面要大大地扣一分!😤🍴酸辣炸醬米線中辣($26) + 腩肉($6)+豬肚($6)+漏咗俾我嘅麻辣豬耳($6)打開時熱辣辣,今次發現餸方面好足料,比起之前食嘅多咗餸,尤其係炸醬,係勁多,炸醬勁好味,佢嘅肉碎好有質感又唔硬,仲要調味足!兩款餸份量都頗多,唔會好似有啲米線舖咁得兩舊餸咁少,腩肉比較大舊,有一兩舊有少少「鞋」同埋唔太入味,但有啲又好淋好入味,豬肚就淋得嚟有少少咬口,好好味!
好味指數😋😋😋😋
回頭指數⭐️⭐️⭐️⭐️