2018-12-04
今晚無煮飯,就等埋老豆媽子收工去附近開餐。呢間新開既金記唔知點解勁多人排隊,明明只係平日既七點鐘,真係好誇張。好彩老豆收得早,唔使等好耐就有位喇😉✨門口仲有麵包,雞批,蛋撻果d 賣,望落都幾新鮮。✨十大金牌精選,一場黎到點都要試試✨雞批($14): 等食之際,先黎個雞批速速醫肚。個雞批望落幾吸引,焗到金黃色同埋表面立立令。食落真係好鬆化,而且裏面勁多餡,唔會乾爭爭,真係超耐無食過雞批。 ✨紅豆冰(跟餐加$15): 好可惜今日冇雪糕,不過個紅豆冰有我最愛既椰汁加左入去,紅豆都好多好香甜。✨金記三文治( $46 ):真係超多饀!勁豐富😍有火腿,芝士,午餐肉,蕃茄,生菜,超厚蛋,仲有d 沙律醬真係好好食。✨乾炒牛河($65): 每條河粉都上晒色,超入味,不過就略為咸左d~~牛肉都好多,味道唔錯。✨鮮茄濃汁焗豬扒飯($65): 招牌菜之一,真係幾好食。個飯超多汁,個茄汁底我幾鍾意。仲有洋蔥,蜜桃,芝士。如果芝士再多d 就超正,蕃茄亦都好好味超多汁,豬扒食落好軟熟。👍🏻🎖🎖🎖三甲之選:雞批,金記三文治,鮮茄濃汁焗豬扒飯👍🏻
✨門口仲有麵包,雞批,蛋撻果d 賣,望落都幾新鮮。
✨十大金牌精選,一場黎到點都要試試
🎖🎖🎖三甲之選:雞批,金記三文治,鮮茄濃汁焗豬扒飯👍🏻