2011-10-03
一直都好想試呢間, 今日終於可以試到~踏入星期日既九點, 人流不是多, 但間野大大間, 又多卡位, 裝修又不錯, 坐得好舒服。服務生每一位都很好禮貌, 食物亦很好味~芝士波菜魚柳飯~ 賣相很靚, 芝士醬加上波菜汁, 令到個飯很好味~因為波菜汁很好味。如果飯選用意大利或日本珍珠米既話, 就更加好! 可惜, 魚柳感覺不太新鮮, 雪藏味很重~~如果換左做三文魚或龍利柳, 相信會好一點吧~而餐湯, 我的雜菜湯, 一般而已, 有點SPICY, 但很少料.......還醒胃的。而餐包, 選用了蒜容多士, 有夠脆, 不過蒜香不夠吧~而凍奶茶, 是自己加奶和糖水的, 茶味比較濃, 比較苦澀, 加了很多奶和糖水都很苦, 不過我卻覺得幾好飲, 比起其他高級西餐廳既奶茶來得好~因為其他西餐廳都是自己加奶和糖水的, 但完全沒有茶味的。朋友的豬仔肶 (忘記了名稱), 佢說天使麵好好味, 黑椒汁亦很特別, 不是一味得個辣字,. 我也試過一口豬仔肶 , 豬仔肶D肉竟然可以咁易咬, 肉質好鬆軟, 好味~~~正~~~~~~一個晚餐包飲品, 餐湯, 餐包, 大約$80-90一份, 再加一, 每人吃了$110左右。好有誠意
服務生每一位都很好禮貌, 食物亦很好味~
而餐包, 選用了蒜容多士, 有夠脆, 不過蒜香不夠吧~
一個晚餐包飲品, 餐湯, 餐包, 大約$80-90一份, 再加一, 每人吃了$110左右。好有誠意既一間, 推介