2019-02-24 196 views
今日第一次行過黎依個新場,是個小foodcourt,食物吸引,都係揀左北京煎餅~黎到時候老闆剛剛在準備營業,我們等左一陣,準備好我們就落單,叫左個中size招牌烤鴨煎餅同埋肉鬆煎餅。由於foodcourt關係,店好開揚,可以睇到老闆煮煎餅,見佢放左好多料,不過我走了芫荽。先做皮,然後放雞蛋,搽醬,加了小辣醬,仲有主角烤鴨,然後葱。。。煮得好有心機呢,7-10分鐘整好了~至於味道,好香,醬好好味,皮薄薄的口感好好,烤鴨都幾香肉都ok,總括黎講真係幾好味道,幾有驚喜,叫中size份量真係岩岩好,都幾飽肚,朋友的肉鬆煎餅都好味,下次可以再吃~

招牌烤鴨煎餅

2019-02-24
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$38 (Lunch)
招牌烤鴨煎餅