高質丼飯專門店👍🏻之前見網上有推介呢間新間嘅丼飯專門店啱啱岀糧嘛 食好啲呢🙈呢到有丼飯 關東煮同串揚食 標榜用日本當然三樣都要試試呢🤭落左order之後 好快就有麵豉湯飲 暖一暖胃先🍣 極上海之幸丼 $258丼飯方面有三款飯可以揀 包括麻油白飯 冬菇赤酢壽司飯 同 赤酢壽司飯我選擇左赤酢飯 醋味會濃一點😉極上版有9樣刺身 超級豐富🤩‼️大拖羅、磯煮鮑魚、吞拿魚蓉、牡丹蝦、深海池魚、三文魚籽、松葉蟹鉗、金目鯛 韓國海膽‼️每樣刺身都好新鮮 而且顏色鮮豔 好吸晴呢💓大拖羅肥美無筋 入口即融喔鮑魚好入味 又夠腍👍🏻牡丹蝦 大大隻又彈口😚特別之處係飯上有一啲醋jelly 都好開胃呢個價錢 絕對值呀☺️👍🏻🍣 海之幸丼 $238再嗌左另一款平少少嘅海之幸丼飯 compare有咩唔同🧐呢個嘅配料有中拖羅 海膽 松葉蟹肉 牡丹蝦 油甘魚 三文魚 海鰻魚 三文魚籽比極上少一款 配搭都有不同我會建議食極上 貴少少 材料都升級了👍🏻亦食得岀大拖羅同中拖羅分別🤤🍢 關東煮 關東煮嗌左3款 丸揚 $28 竹輪 $23 年糕福袋$30 點少少黃芥末食 正☺️年糕福袋煙煙韌韌 又索唒啲汁👍🏻🍢 雞肉紫蘇卷 $28用紫蘇包
高質丼飯專門店👍🏻
之前見網上有推介呢間新間嘅丼飯專門店