2018-03-18 563 views
其實日日都經過依間小店,因為之前好似冇乜人幫襯,所以對我而言好似少左可信性,只係有日放工後真係非常攰冇力揸鑊鏟,而依個反屋企途中只有依間同另一間既選擇,所以最後試左改依間.我點左個熱撈麵大辣拎走,老闆叫我如果下次拎走可以試下薯粉因冇甘快"林".一打開就聞到好香,個份量好夠,而且好多配菜,有青瓜絲,菜莆,花生..真係超正超級惹味😋😋😋😋好耐冇食過D甘正宗既味道,而且價錢好平民,味道絕對好過其他川乜川襪既麵店.之後試埋老闆介紹既熱撈薯粉真係愛上了😍😍可惜最近生意轉左手,味道真係比以前差D,仲要加價,但係依然係我最常吃既一間.希望佢地可以跟番足以前既配方啦.