2019-10-28 183 views
呢間鋪係天后開左無耐, 我已經食左2 次😋第一次, 自己一個人嚟食晚餐, 叫左 「姬松茸農場雞湯米線」,淨聽個名都已經覺得好滋補! 一大碗米線鋪得滿滿,  有姬松茸, 木耳, 紅棗, 杞子, 幾舊雞, 賣相吸引!先試下個湯底, 有驚喜, 個湯底好清甜, 一d都唔油, 而且雞肉嫰滑, 好味 !!相隔無耐, 我尊登帶埋老公再嚟encore.老公叫左「田園蕃茄湯農場雞湯米線」,而我就叫左「椰子雞湯米線」蕃茄雞湯 -- 蕃茄湯底很濃郁, 酸酸甜甜很開胃. 椰子雞湯 -- 好好食, 好香,濃濃既椰子雞湯,完全可以當湯飲, 個人好鐘意, 值得推介!!!食完我老公都話要encore !!雖然價錢較一般米線貴少少,不過真材實料,味道好,很值得支持!
呢間鋪係天后開左無耐, 我已經食左2 次😋

相隔無耐, 我尊登帶埋老公再嚟encore.
蕃茄雞湯 -- 蕃茄湯底很濃郁, 酸酸甜甜很開胃.
食完我老公都話要encore !!
2019-10-03