Hiring
See All 9 Jobs
2022-10-02 447 views
假期起身搵嘢食,行過見到呢間就入去試下,估唔到咁好食👍🏻⭕️ 生煎包首先嚟到,我哋兩個人,因為張枱有啲細,諗住唔洗要店員俾碗仔,但店員好好,堅持叫我哋用碗仔,因為爆曬汁,果然係好多肉汁,邊食邊漏汁,個底脆卜卜,唔油膩,好正👍🏻⭕️ 小籠包,細細個,又係爆汁的,肉饀味道都好食。⭕️ 紅油韮菜餃,比較細咗啲,餃皮稔咗啲,味道都OK既。⭕️ 古法豬手菜飯,三大件豬手,夠稔夠入味,而且豬手處理得多乾淨,我最怕有毛既,味道有家的感覺,菜飯亦都好正,有豬油香味。⭕️ 口水鷄菜飯,份量OK,鷄唔算滑,但有鷄味,個汁都唔錯。要讚一下店員非常有禮貌,會主動問啲嘢到齊未和跟進,主動執枱。可以食到好味的食物,同有禮貌的服務,整天心情都開心曬😋😋
假期起身搵嘢食,行過見到呢間就入去試下,估唔到咁好食👍🏻
⭕️ 小籠包,細細個,又係爆汁的,肉饀味道都好食。
⭕️ 紅油韮菜餃,比較細咗啲,餃皮稔咗啲,味道都OK既。
可以食到好味的食物,同有禮貌的服務,整天心情都開心曬😋😋